Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2012 - Kalimera Arkadia

Με μεγάλες αλλαγές το καινούργιο iPad!

Την τρίτη έκδοση του iPad, η οποία διαθέτει καλύτερη ποιότητα εικόνας, χάρη στα περισσότερα pixel και καλύτερη ανάλυση από τα προηγούμενα μοντέλα της, παρουσίασε η Apple.

Σε εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο (Καλιφόρνια), που μεταδόθηκε με τηλεδιάσκεψη στο Λονδίνο, η Apple ανακοίνωσε ότι...

Διαβάστε περισσότερα...

«Ακολουθήσαμε την πλέον νομότυπη διαδικασία για τα σκουπίδια, όλα τ’ άλλα είναι εκ του πονηρού»

Μετά τη διακοπή, η συνεδρίαση ξεκίνησε πάλι. Ο Δημήτρης Παυλής, σε πιο ήρεμο τόνο μίλησε και είπε ότι η παράταξη του συμπορεύτηκε με την πλειοψηφία και ότι νιώθει συμμέτοχος στην απόφαση που κατά πλειοψηφία πάρθηκε, «να προχωρήσουμε λόγω του κατεπείγοντος ...

Διαβάστε περισσότερα...

Διακόπηκε το συμβούλιο μετά από άγριο καυγά Σμυρνιώτη και Τσιαμούλου!

Ένταση υπήρξε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την υπόθεση των σκουπιδιών, εκτός ημερήσιας διάταξης, ζητήθηκε από συμβούλους της αντιπολίτευσης ενημέρωση για τις πρωινές αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, σχετικά με τη μεταφορά των απορριμμάτων της Τρίπολης, εκτός περιφερείας.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης ...

Διαβάστε περισσότερα...

Όνειρα Europa league κάνουν οι φίλαθλοι του Αστέρα!

Η εκπληκτική πορεία του Αστέρα, που ουσιαστικά κάνει πρωταθλητισμό, στον δεύτερο γύρο της σουπερ λιγκ και η πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπελλου, έχει προκαλέσει μεγάλο κύμα αισιοδοξίας στους φίλους της ομάδας.

Δεν είναι ...

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Μίμης Παπαϊωάννου στο Αστρος

Στο Άστρος βρέθηκε σήμερα ένα από τα λαμπρότερα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της Εθνικής Μίμης Παπαϊωάννου μίλησε σήμερα το πρωί, σε ειδική εκδήλωση για το «Εύ Αγωνίζεσθαι», στους μαθητές του Λυκείου Αστρους, στο Ίδρυμα Ζαφείρη. Μετά από ...

Διαβάστε περισσότερα...

«Το στρατόπεδο της Τρίπολης δεν θα γίνει χώρος φιλοξενίας αστέγων»

Την προηγούμενη Δευτέρα, ο Δημήτρης Παυλής είχε επικαλεστεί πληροφορίες δημοσίως ότι υπάρχει σχεδιασμός στο Υπουργείο Άμυνας για να μετατραπεί το στρατόπεδο της Τρίπολης, σε χώρο συγκέντρωσης 500 αστέγων!

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης είπε ότι επικοινώνησε ...

Διαβάστε περισσότερα...

Απλήρωτες οι καθαρίστριες των σχολείων στην Τρίπολη!

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, ο Δημήτρης Νικολάου κατήγγειλε ότι εργαζόμενες καθαρίστριες στα σχολεία του Δήμου, που εργάζονται με δεκάμηνες συμβάσεις, είναι απλήρωτες Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

Ο Δημήτρης Κοσκινάς απάντησε ότι ...

Διαβάστε περισσότερα...

«Ο Δήμος Τρίπολης είναι η μοναδική περίπτωση Δήμου στην Ελλάδα με τρία αρχαία θέατρα» (vd)

Για τη σημαντική δραστηριότητα του «Διαζώματος» στα αρχαία θέατρα στην Αρκαδία μιλά στην κάμερα του kalimera-arkadia.gr, η ψυχή της Θεατρικής Ομάδας της Τρίπολης, Γεωργία Δάλκου. Εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον επικεφαλής του «Διαζώματος», Σταύρο Μπένο και αναφέρεται σε λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που υπάρχουν σχετικά με το αρχαίο θέατρο Ορχομενού.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Διαβάστε περισσότερα...

«Ο Τατούλης έλυσε πρόβλημα που λίμναζε στα συρτάρια του Δημαρχείου Τρίπολης επί 20 ημέρες» (vd)!

Ο Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Παλαιοπύργου Σιάννης Θανάσης αναφέρει, σε σημερινή του ανακοίνωση, ότι «μετά τη δημοσιοποίηση του αποκλεισμού εξαιτίας της κακοκαιρίας τεσσάρων κτηνοτρόφων του χωριού μας (Παλαιόπυργος), μού ζητήθηκε εκ μέρους του Περιφερειάρχη κ. Τατούλη εκτενέστερη ενημέρωση. Αφού ενημερώθηκε σχετικά με τις ανάγκες και το κόστος αυτών, με διαβεβαίωσε πως μπορούσα να προχωρήσω σε ενέργειες για τη λύση του έκτακτου προβλήματος μιας και θα ...

Διαβάστε περισσότερα...

Μαθητές και καθηγητές συζήτησης για τη σχολική βία στην Τρίπολη

Η 6η Μαρτίου έχει οριστεί σαν μέρα κατά της σχολικής βίας, καθώς και στη χώρα μας έχουν πλέον πολλαπλασιαστεί τα κρούσματα βίας στα σχολεία.

Στο 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης σε μια προσπάθεια ενημέρωσης με απώτερο στόχο την πρόληψη εμφάνισης τέτοιων φαινομένων, οργανώθηκε ...

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...