Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 01 Απριλίου 2012 - Kalimera Arkadia

Ειδικός χώρος για μετανάστες με μεταδιδόμενα νοσήματα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο!

Υγειονομική διάταξη εξέδωσε ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος και προβλέπει ρυθμίσεις που αφορούν τον περιορισμό της διάδοσης λοιμωδών νοσημάτων.

Η διάταξη έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...

ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ.. ΤΟ <<ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ>>!

Ο τραγουδιστής με την απίστευτη φωνή,εκλεψέ κοινό και κριτές!

ΚΑΡΝΑΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΣΗ 
Ο Χρήστος, ένας 27χρονος καλλιτέχνης, εκ γενετής τυφλός τραγούδησε το «Άνθρωποι Μονάχοι» και έπαιξε πιάνο. Η ερμηνεία του συγκίνησε κοινό και κριτική επιτροπή.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανεβαίνει η θερμοκρασία από την Τρίτη – Έρχεται σκόνη από την … Αφρική!

Πέφτει πρόσκαιρα η θερμοκρασία την Δευτέρα, καθώς επικρατούν βόρειοι, βορειοανατολικοί άνεμοι στα κεντρικά και τα βόρεια. Την Τρίτη και την Τετάρτη, όμως, θα επικρατήσει νότιο, νοτιοδυτικό ρεύμα, η θερμοκρασία θα ανέβει σε όλη τη χώρα και σκόνη θα έρθει από την Αφρική.

Διαβάστε περισσότερα...

Αυξημένα μέτρα για την ασφαλή μετακίνηση και την προστασία των μαθητών κατά τις σχολικές εκδρομές

Με αφορμή το γεγονός ότι την περίοδο αυτή πραγματοποιείται μεγάλος αριθμός σχολικών εκδρομών, σε τουριστικούς κυρίως προορισμούς, σε όλη τη χώρα, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας απέστειλε στις αστυνομικές Υπηρεσίες σχετικές εντολές και οδηγίες, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση και την προστασία των μαθητών, που μετακινούνται κυρίως με λεωφορεία και πλοία.

Το πλαίσιο των εντολών και οδηγιών, περιλαμβάνει:

Διαβάστε περισσότερα...

Παραγγείλτε τοπικά προϊόντα της Αρκαδίας μέσω ίντερνετ και χωρίς μεσάζοντες!

Μαθητές και καθηγητές του 2ου ΕΠΑΛ Τρίπολης ανακοίνωσαν ότι συνεχίζοντας την κοινωνική τους δράση, φέρνοντας σε επαφή καταναλωτές και παραγωγούς, ενεργοποίησαν το blog http://koinoniatripolis.blogspot.com πιο δυναμικά. Θα αναρτούν στο site τις προσφορές των παραγωγών που θέλουν να πουλήσουν τα προϊόντα τους και οι καταναλωτές θα στέλνουν τις παραγγελίες τους κατ’ ευθείαν στους παραγωγούς. Το mail για αναρτήσεις είναι το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε περισσότερα...

Κανονικά λειτουργούν τα φανάρια στο 1ο Γυμνάσιο της Τρίπολης

Όπως γράφει το www.drt915.gr, από τις 6:30 το πρωί του Σάββάτου, τέθηκαν σε πλήρη λειτουργία οι φωτεινοί σηματοδότες που τοποθετήθηκαν από τον Δήμο Τρίπολης, στη διασταύρωση του 1ου Γυμνασίου και Λυκείου Τρίπολης.

Η υλοποίηση του έργου ήταν στις πρώτες προτεραιότητες της Νέας Δημοτικής Αρχής, δεδομένης και της λειτουργίας στην περιοχή των σχολικών μονάδων του 5ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου, καθώς και του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Μ. Μενούνος: «Θέλω να παντρευτώ στο χωριό μου, στο Άκοβο Φαλαισίας»!

Τι έγινε ρε παιδιά; Όλες οι Ελληνίδες stars του Hollywood θέλουν να κάνουν το γάμο τους στα πάτρια εδάφη;

Μετά από την Jennifer Aniston που όπως αποκάλυψε ο ξάδελφός της στο STAR σκέφτεται να παντρευτεί τον καλό της στα Χανιά, σειρά είχε η Μαρία Μενούνος.
 «Θα ήθελα να παντρευτώ στο χωριό του πατέρα μου, στο Άκοβο Αρκαδίας! Αν φτάσει εκείνη η στιγμή θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά», δήλωσε η Μαρία.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι θετικές παρενέργειες του... φιλιού!

Τα απίστευτα αλλά πραγματικά οφέλη της συνηθισμένης αυτής πράξης

Το «φιλί της ζωής» μπορεί να σώζει ζωές, αλλά το απλό φιλί που δίνεις με το σύντροφό σου έχει και κάποια επιπλέον οφέλη που πιθανόν να μην είχες σκεφτεί ποτέ.
Διαβάστε τα απίστευτες αλλά πραγματικές παρενέργειες ενός απλού φιλιού...

Διαβάστε περισσότερα...

Ισοπαλία με τον ΟΦΗ ο Αστέρας - Χάνεται το όνειρο των "play off"

Ισόπαλη 2-2 έληξε η αναμέτρηση του Αστέρα με τον ΟΦΗ στην Τρίπολη για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Βάντο με αυτογκόλ στο 12' και Φρανκού στο 37', ενώ ...

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...