Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 02 Απριλίου 2012 - Kalimera Arkadia

Δεν πέρασε η πρόταση Τατούλη για τη μονάδα βιοαερίου – Ένταση, προπηλακισμοί και διακοπή του περιφερειακού συμβουλίου!

Ένταση, φωνές και πολλές αντιπαραθέσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η οποία συζήτησε επί πέντε και πλέον ώρες, το θέμα της μονάδας βιοαερίου στη Μαντινείας. Παρόντες στη συνεδρίαση, από νωρίς το μεσημέρι, ήταν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι έφτασαν στο Πνευματικό Κέντρο με πανό και τρακτέρ!

Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής στη Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Την 7 ην Απριλίου 2012,  Σάββατο του Λαζάρου και ώρα 7,30 μ.μ υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας και της Χορωδίας Τριπόλεως, διοργανώνετε «Το Τρίτο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής».

Διαβάστε περισσότερα...

Τριάντα προσλήψεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης ενέκρινε την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού  τριάντα ατόμων, για χρονικό διάστημα δύο μηνών, για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που θα προκύψουν από τη λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Τρίπολης, οι οποίες θα λειτουργήσουν στο Παράλιο Άστρος, κατά το διάστημα 19 Ιουνίου έως τις 11 Αυγούστου και οι οποίες θα φιλοξενήσουν περίπου εξακόσια παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι δύο λύσεις για να «ξεκολλήσουν» τα έργα στην Πλατεία Άρεως

Για άλλη μία φορά, τα έργα ανάπλασης στην Πλατεία Άρεως «κόλλησαν». Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εκτός ημερήσιας διάταξης,  ο Δημήτρης Παυλής έθεσε θέμα για την Πλατεία Άρεως, μετά την απόρριψη της συμπληρωματικής σύμβασης των έργων από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Ζήτησε ενημέρωση συγκεκριμένη από το Δήμαρχο για το πώς δρομολογείται αυτή η υπόθεση, μετά τα νέα δεδομένα.

Διαβάστε περισσότερα...

Αυτές είναι οι εναλλακτικές τοποθεσίες για τη λειτουργία δεματοποιητή απορριμμάτων στο Δήμο Τρίπολης!

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, ο Δήμαρχος, Γιάννης Σμυρνιώτης προχώρησε σε μία ενημέρωση, για τις εξελίξεις που υπάρχουν, αναφορικά με το καυτό πρόβλημα των σκουπιδιών.

Διαβάστε περισσότερα...

Η «Δημιουργία, ξανά» κατεβαίνει στις εκλογές και ψάχνει υποψηφίους στην Αρκαδία

H Εθνική Επιτροπή του κόμματος «Δημιουργία, ξανά» εχτές έλαβε την απόφαση για τη κάθοδο (άνοδο) του κόμματος στις εκλογές. Επίσημη ανακοίνωση σύντομα. «Είμαστε οι σκεπτόμενοι Έλληνες, όσοι θέλουν να ζήσουν σε μια πολιτεία αξιοκρατίας και προόδου. Κάποιοι από μας είχαν προσπαθήσει να προσφέρουν, ασχολούμενοι με τα κοινά, αλλά απογοητεύτηκαν και αποχώρησαν. Κάποιοι άλλοι απείχαν εντελώς.

Διαβάστε περισσότερα...

«Δεν δεχόμαστε εντολές από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τα κέντρα λαθρομεταναστών. Δεν είμαστε υπάλληλοί τους»

Στην βασική του τοποθέτηση, ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, είπε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, για την υπόθεση των κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών, ότι «δεν μπορούμε να σχεδιάζουμε χωρίς να έχουμε μελέτες, χωρίς να έχουν γίνει προτάσεις και χωρίς να έχουμε στοιχεία για τους παράνομους μετανάστες».

Διαβάστε περισσότερα...

«Ευχαριστώ» από το Σύλλογο Βυτιναίων προς τον Οδυσσέα για το Κέντρο Ελληνικής Διατροφής

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο σύλλογος των απανταχού Βυτιναίων και φίλων της Βυτίνας, προς τον βουλευτή Αρκαδίας, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, για όλες τις πρωτοβουλίες ώστε να συνταχθεί από το Υπουργείο γεωργικής ανάπτυξης το νομοσχέδιο για τη δημιουργία στη Βυτίνα του κέντρου Ελληνικής διατροφής και του δασοβοτανικού κήπου.

Διαβάστε την επιστολή ..

Διαβάστε περισσότερα...

Θα παρατείνει τις παραστάσεις της η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης

Η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στο θεατρόφιλο κοινό ότι θα παρατείνει τις παραστάσεις του έργου "Ο Επιθεωρητής" για τέσσερεις ακόμα ημέρες, από τις 18 μέχρι και τις 21 Απριλίου. Απευθύνει, μ'αυτή την ευκαιρία, ένα ολόψυχο "ευχαριστώ" στο κοινό για τις θερμές του εκδηλώσεις και για την αθρόα προσέλευσή του, σε σημείο ώστε, από τις πρώτες κιόλας ημέρες, να καλυφθούν όλες οι διατιθέμενες θέσεις του κανονικού κύκλου των παραστάσεων. 

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...