Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Ελλάδα έχεις ταλέντο" | Στον μεγάλο τελικό σήμερα Τσαμαδός και Μουγκοπέτρος! (vd)

"Ελλάδα έχεις ταλέντο" | Στον μεγάλο τελικό σήμερα Τσαμαδός και Μουγκοπέτρος! (vd)

Το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», το Σάββατο 7 Μαΐου στις 20:00, υποδέχεται τους 12 εντυπωσιακούς φιναλίστ που, μέσα από μία εντυπωσιακή διαδρομή, κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό. Εκεί, θα ανεβάσουν στη σκηνή του σόου ένα τελευταίο act, με σκοπό να αποδείξουν στο τηλεοπτικό κοινό ότι αξίζουν να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα, αλλά και ο Νικόλας Ράπτης μαζί με τον Σταύρο Σβήγκο θα απολαύσουν τους 12 κορυφαίους του φετινού διαγωνισμού, οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να διεκδικήσουν live τη θετική ψήφο των τηλεθεατών. Η ψηφοφορία, όπως πάντα, θα είναι ηλεκτρονική (http://www.antenna.gr/GGTvote) και θα ξεκινήσει με την έναρξη του Μεγάλου Τελικού, ενώ θα ολοκληρωθεί λίγο πριν τη λήξη του σόου με την ανακοίνωση του Μεγάλου Νικητή.

Ανάμεσά τους ο Κωνσταντίνος Τσαμαδός και ο Άρης Μουγκοπέτρος στο κλαρίνο.

Ο Άρης Μουγκοπέτρος σε μήνυμά του, αναφέρει ... "Η μεγάλη μέρα έφτασε … Νιώθω πολύ υπερήφανος για σένα Κωνσταντίνε μου ! Από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα ήξερα ποια θα ήταν η πορεία σου … Από τότε που ήσουν μόλις 10 ετών … Απο τότε είμαι δίπλα σου και θα είμαι δίπλα σου όσο ζω .. Όποιος θέλει απόψε μπορεί να μας στηρίξει με την ψήφο του … Ο μεγάλος τελικός απόψε στις 20.00 στον σταθμό του ΑΝΤ1 ! Κωνσταντίνος Τσαμαδος Σ αγαπω πολύ"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...