Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μακελειό στη Μόσχα | Σοκαριστικό βίντεο του ISIS από τη φονική επίθεση – Σκληρές εικόνες

Μακελειό στη Μόσχα | Σοκαριστικό βίντεο του ISIS από τη φονική επίθεση – Σκληρές εικόνες

Βίντεο-ντοκουμέντο από την τρομοκρατική επίθεση στον πολιτιστικό χώρο Crocus City Hall κοντά στη Μόσχα, έδωσε στη δημοσιότητα η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος μέσω της πλατφόρμας Telegram. Το βίντεο περιλαμβάνει πολύ σκληρές εικόνες, τόσο με πυροβολισμούς από το αυτόματο, όσο και με επίθεση με μαχαίρι εναντίον ενός πολίτη που ήταν ακόμα εν ζωή.

Στο βίντεο, διάρκειας 1 λεπτού και 28 δευτερολέπτων καταγράφονται σοκαριστικές εικόνες από τη στιγμή που οι ένοπλοι άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως στο Crocus City Hall του Κρασνογκόρσκ με στόχο τις μεγαλύτερες δυνατές απώλειες.

Τουλάχιστον 133 άνθρωποι είναι νεκροί από την επίθεση, σύμφωνα με τον έως τώρα επίσημο απολογισμό των ρωσικών αρχών, ενώ οι τραυματίες ανέρχονται σε άνω των 100, κάποιοι εκ τω οποίων πολύ σοβαρά, σε μια από τις φονικότερες τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων ετών στη Ρωσία.

Υπενθυμίζεται ότι ο ISIS ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης, ενώ ανάρτησε και φωτογραφία με τους δράστες του μακελειού.

Ωστόσο, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν στο διάγγελμά του χθες, Σάββατο επιμένει να μιλά για σύνδεση των ενόπλων με την ουκρανική πλευρά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...