Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ώρα για χιούμορ: Εκλογές 2015 - Κάτσε να τα πούμε, ρε … Αντώνη! (vd)

Ώρα για χιούμορ: Εκλογές 2015 - Κάτσε να τα πούμε, ρε … Αντώνη! (vd)
Να το και το πρώτο διαφημιστικό της Νέας Δημοκρατίας κι εμείς είπαμε να το … προσεγγίσουμε από μια πιο χιουμοριστική ματιά!
Παιδιά παίζουν ανέμελα ποδόσφαιρο σε μία πλατεία (πόσο ... ανέμελα μπορεί να παίξει ένα παιδί, το 2015 στην Αθήνα, ένας Θεός το ξέρει). Η μπάλα χάνεται από τα πόδια των παιδιών και καταλήγει στα πόδια του Αντώνη Σαμαρά και του επιτελείου του (οι οποίοι περπατάνε στο δρόμο έτσι απλά, χωρίς δέκα αυτοκίνητα ασφαλείας από πίσω και «φουσκωτούς», για … παν ενδεχόμενο).
Πιάνει τον … μικρό Νικόλα από τον ωμό και τον ρωτά τη φράση κλειδί: «Πως σε λένε;» Και ο μικρός Νικόλας απαντά: «Να σας πω κάτι;»
Λήψη 1η Νικόλας: Μπιιιπ
Λήψη 2η Νικόλας: Μπιιιπ
Λήψη 20η Νικόλας: «Ο πατέρας μου λέει πως τα πράγματα είναι δύσκολα» (ουφ, επιτέλους)!
Αντώνης Σαμαράς: Κάτσε κάτω, ρε Νικόλα (Ε, βέβαια, εμείς κάτω, ο Αντώνης στο παγκάκι μόνος του, σαν την Kate Winslet, στον Τιτανικό, μια σανίδα μόνη της κι ας πνίγει ο έρημος ο Di Caprio.)
Μετά, έτσι γλυκά σαν ένας παππούς που λέει τα παραμύθια στα εγγόνια του αρχίζει και λέει τα παραμύθια του “εεεεε” τις ιστορίες του.
Στο τέλος, λέει τη φράση κλειδί: «Εσύ συνέχισε να προπόνησε κι εμείς θα συνεχίσουμε να ΣΕ δουλεύουμε ( το «ΣΕ» μάλλον θα κόπηκε στο μοντάζ).
Τι εννοεί για να παίξει μπάλα μια χώρα πρέπει να έχει γήπεδο; Ε, τότε και για να μαγειρέψει μπιφτέκια μια χωρά, πρέπει να έχει κιμά
Σοφά λόγια μεγάλων ανδρών …
Μιχάλης Σακελλαράκης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...