Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νένα Χρονοπούλου:Η Βιργινία Λεούση & εγώ έχουμε δεσμούς αίματος!

Νένα Χρονοπούλου:Η Βιργινία Λεούση & εγώ έχουμε δεσμούς αίματος!
Η Βιργινία Λεούση είναι μία εξαιρετικά συμπαθής γυναίκα, που τον τελευταίο καιρό έχουμε έλθει λίγο πιο κοντά, όχι γιατί ξαφνικά αποφάσισα να τρέχω από αστρολόγο σε μελλοντολόγο για να μου κάνει προβλέψεις, αλλά για κάτι πολύ πιο σοβαρό και σημαντικό.

Με τη Βιργινία μας ενώνει δεσμός αίματος και αγάπης, αφού ήταν με το Γεράσιμο Μαυράκη, πρώτα ξαδέλφια!

Έτσι μετά από τόσα χρόνια που κρατούσε μία διακριτική στάση απέναντί μας, μετά από πρόσκληση που της έκανα εγώ, για την παρουσίαση του βιβλίου μου, ανταποκρίθηκε αμέσως με μεγάλη χαρά και θέρμη, και από τότε δε σταμάτησε να είναι κοντά στο μικρό «ανιψιό» της το Χρήστο μου.

«Δεν ήθελα να σε ταράξω» μου είπε όταν με είδε, » δεν ήθελα να φέρω αναστάτωση στο νέο σου σπιτικό, στην ψυχή σου και στο παιδί.» και τα μάτια της γέμισαν δάκρυα συγκίνησης. «Σε παρακολουθούσα πάντα στις συνεντεύξεις, ήθελα να είμαι κοντά στο Χρηστάκο, αλλά δεν ήθελα από το πουθενά να εισβάλλω στη νέα σου ζωή, δεν ήξερα πως θα το αντιμετωπίσει ο Τάσος, αφού είμαι από τη μεριά του
Μάκη, με καταλαβαίνεις», μου είπε η σπάνια Βιργινία, και τότε το «αυτί» του Τάσου που ήταν λίγα μόλις μέτρα μακριά το άκουσε, πλησίασε, την... Διαβέστε όλο το άρθρο ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...