Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 14 Μαϊος 2014 - Kalimera Arkadia

Υποψήφιοι με το συνδυασμό «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα» μιλούν στο «Καλημέρα Αρκαδία» (vd)!

Το kalimera-arkadia.gr, δίνει βήμα σε υποψηφίους συμβούλους, εν όψει των δημοτικών εκλογών της 18ης Μαΐου, με σκοπό εκφραστούν για την υποψηφιότητά τους και να δώσουν το στίγμα τους για το Δήμο Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Όλοι οι υποψήφιοι σύμβουλοι στην Αρκαδία υποχρεούνται να αναρτήσουν έσοδα και έξοδα για τις εκλογές!

Υποχρεωτική για όλους τους συνδυασμούς και υποψηφίους που συμμετέχουν στις περιφερειακές εκλογές Πελοποννήσου και στις δημοτικές εκλογές της Τρίπολης, της Βόρειας Κυνουρίας, της Γορτυνίας και της Μεγαλόπολης (έχουν πληθυσμό πάνω από 10.000 κατοίκους) είναι η ανάρτηση εσόδων και εξόδων.
Διαβάστε περισσότερα...

Με κάθε Μεγαλοπρέπεια η Εξόδιος Ακολουθία του Στρατηγού Δημοσθένη Βέρρου στη Νεστάνη

Με κάθε Μεγαλοπρέπεια  xοροστατούντων των Μητροπολιτών Μαντινείας και Κυνουρίας κ.Αλεξάνδρου και Πατρών Χρυσοστόμου,  πλαισιωμένοι  από Αρχιμανδρίτες, Ιερείς και μοναχούς  τελέστηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Νεστάνης η Εξόδιος Ακολουθία του χωριανού μας Στρατηγού Δημοσθένη Βέρρου την 13-Μαϊου 2014. Ο Υποστράτηγος της  IV Μεραρχίας Τριπόλεως κ.Κων/νος Μανίκας και Ανώτατοι Αξιωματικοί τηρώντας  το πρωτόκολλο, όπως ορίζεται απο τον Ελληνικό Στρατό και  με τη συνοδεία της μπάντας του Στρατού και του αγήματος συνόδευσαν τον Στρατηγό  Δημοσθένη Βέρρο στην τελευταία του κατοικία.
Διαβάστε περισσότερα...

Στα Τρόπαια την Παρασκευή 16 Μαΐου 2014 (19.00) η κεντρική ομιλία του Ανδρέα Κολοβού

Στα Τρόπαια, την Παρασκευή 16 Μαΐου, με την κεντρική του εκδήλωση, ολοκληρώνει την προεκλογική εκστρατεία ο υποψήφιος Δήμαρχος της «Γορτυνιακής Συμπαράταξης» Ανδρέας Κολοβός.
Διαβάστε περισσότερα...

70 χορωδίες απ’ όλη την Ελλάδα στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χορωδιών στην Τρίπολη!

Μετά ένα 3χρονο αναγκαστικής ανάπαυλας, και μη υπάρχουσας ενδιαφερόμενης Χορωδίας να αναλάβει την οργάνωση του Συνεδρίου ένεκα της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης..., η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τόλμησε και πραγματοποίησε, το 3ήμερο 9, 10 και 11 Μάη, τη οργάνωση του “19ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΧΟΡΩΔΙΩΝ”!
Διαβάστε περισσότερα...

Κώστας Τζιούμης: «Τρίπολη και χωριά στο ίδιο μετερίζι»‏

Κατόπιν μιας σειράς επισκέψεων στα χωριά του Δήμου Τρίπολης τις τελευταίες μέρες η "Τρίπολη Αύριο", με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Τζιούμη, έχει διαπιστώσει την εγκατάλειψη και την απομόνωση που νιώθουν οι κάτοικοί τους σε αυτά.
Διαβάστε περισσότερα...

Συνέντευξη Παυλή στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και επισκέψεις σε ΔΕΥΑΤ και υπηρεσίες του Δήμου

Ο υπ. Δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίπολη-Πρωτεύουσα του Μοριά» κ. Δημήτρης Παυλής, την Πέμπτη 15 Μάη 2014 στις 10 το πρωί θα παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Επί της Ουσίας», στο δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης με τον Μηνά Αρτόπουλο και τον Δημήτρη Μανιατάκο.
Διαβάστε περισσότερα...

Νίκος Τσιαμούλος: «Θα παλέψουμε για να διατηρηθούν τα τοπικά καταστήματα «ζωντανά»

Την Τρίτη ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος επισκέφτηκε τα κεντρικά και περιφερειακά καταστήματα της Τρίπολης. Οι έμποροι και οι τοπικοί φορείς εξέφρασαν τις δυσκολίες που βιώνουν στην καθημερινότητά τους και ζήτησαν τη συνδρομή και αρωγή του Νίκου Τσιαμούλου στην προσπάθεια ενίσχυσης και περαιτέρω υποστήριξης της τοπικής οικονομίας. Ο Νίκος Τσιαμούλος μίλησε για το όραμα του για τον Δήμο της Τρίπολης και τόνισε ότι η παράταξή του και ο ίδιος προσωπικά θα παλέψουν για να διατηρηθούν τα τοπικά καταστήματα «ζωντανά».
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...