Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Σε δύο συμβάσεις έργου προχωρά η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Τρίπολη | Σε δύο συμβάσεις έργου προχωρά η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στη σύναψη Σύμβασης Μίσθωσης Έργου με δύο (2) άτομα ειδικότητας Τ.Ε. Μηχανικών, κωδικός θέσης ΚΘΥ1, θα προχωρήσει η Περιφέρεια, για την κάλυψη των αναγκών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αντικείμενο ειδικά και μόνο την υποβοήθηση της Αναθέτουσας Αρχής στην άρτια υλοποίηση του έργου: «Minimising Energy Consumption for Green Buildings Respecting Present Uses and Public Needs – Green Building / Ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας για πράσινα κτήρια με σεβασμό στις σημερινές χρήσεις και δημόσιες ανάγκες – Green Building, που υλοποιείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλαίσιο του ENI CBC MED Programm», λόγω των αυξημένων απαιτήσεων αυτού αλλά και του συντονισμού που απαιτείται μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου (ως επικεφαλής εταίρος) και των λοιπών εταίρων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την Αίτηση (Πρόταση)Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Σύναψη Σύμβασης Μίσθωσης Έργου και να την υποβάλουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στην ακόλουθη διεύθυνση: Μαινάλου & Σέκερη 37 (2ος όροφος), Τ.Κ.22131,Τρίπολη, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου (τηλ. επικοινωνίας: 2710237410 & 2710243745).Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν ιδιοχείρως φάκελο συμμετοχής, μέχρι τις 07.08.2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00.Αποδεκτοί είναι οι φάκελοι συμμετοχής που έχουν φθάσει έγκαιρα στην προαναφερθείσα υπηρεσία μέχρι την 07η .08.2020 ημέρα Παρασκευή& ώρα 15:00.

Περισσότερα, εδώ https://diavgeia.gov.gr/

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 14:20 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ . ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ , ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗ . ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΥΣΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ , ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ , ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΑΤΟΥΛΗ , ΚΙ Ο Κος ΝΙΚΑΣ ΤΗΝ ΑΠΕΣΥΡΕ . ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...