Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εφορεία Αρχαιοτήτων | Προσλήψεις για το έργο ανάδειξης του ιστορικού ναού της Παναγίας στον Πραστό

Εφορεία Αρχαιοτήτων | Προσλήψεις για το έργο ανάδειξης του ιστορικού ναού της Παναγίας στον Πραστό

Σε επαναπροκήρυξη πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου του υποέργου «Αρχαιολογική έρευνα και επίβλεψη ανασκαφικών εργασιών, συντήρηση των σπαραγμάτων τοιχογραφιών, τοποθέτηση ενημερωτικών πινακίδων» στο πλαίσιο του έργου «Στερέωση, αποκατάσταση, ανάδειξη και επανάχρηση του Ι.Ν. Παναγίας στον Πραστό, Δ. Βόρειας Κυνουρίας, Π.Ε. Αρκαδίας», προχώρησε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ


ΠΕ Μηχανικοί ειδικότητας Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με εξειδικευμένη εμπειρία στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων. Μία (1) θέση Χώροι εκτέλεσης εργασιών και Γραφεία Εφορείας
ΥΕ Εξειδικευμένοι Εργάτες (σε αρχαιολογικά έργα) Δύο (2) θέσεις Χώροι εκτέλεσης εργασιών.

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ


α) είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
β) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση: Καλαβρύτων 211, 22100 Τρίπολη, υπόψη Α. Ανδρικοπούλου, Γ. Λαμπροπούλου (τηλ. Επικοινωνίας 2710 225243)
Η υποβολή γίνεται εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 22-7-2020 έως 28-7-2020)

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 12:01 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΗ ......, ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΞΕ-ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΤΑΤΟΥΛΗ . Η ΑΔΑΗΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΜΙΚΡΕ ΜΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 19:37 Σύνδεσμος σχολίου

    15.00 καϋμενούλα κατσε τωρα να απαριθμείς τα τετελεσμενα και μη !!!! Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να .......κλαις !!! Ας προσέχατε !!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 19:34 Σύνδεσμος σχολίου

    A OΛΑ ΚΙ ΟΛΑ !!!!! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ! ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΝΟΥΑΛΙΑ ΦΤΙΑΧΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ. ΑΛΛΑ @ΑΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ. ΓΙΑΤΙ ;;;;;;;;;;;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 15:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΡΓΟ ΥΨΟΥΣ 690.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ , ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ. ΑΡ. 81712 / 27-7-2018 ΑΠΟΦΑΣΗ . ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ , ΜΟΧΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...