Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημήτρης Βόσνος: «Για προσωπικούς λόγους, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος βουλευτής»

Δημήτρης
Βόσνος: «Για προσωπικούς λόγους, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος βουλευτής»

Το όνομά του «έπαιξε» πολύ έντονα, τις τελευταίες ημέρες, για μία ενδεχόμενη υποψηφιότητα του στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία. Ο ίδιος προχωρά σε μία γραπτή δήωση, την οποία παρουσιάζει το kalimera-arkadia.gr και ξεκαθαρίζει ότι δεν θα είναι υποψήφιος και εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Ο λόγος για τον πρώην Δήμαρχο Τεγέας και νυν δημοτικό σύμβουλο Τρίπολης, Δημήτρη Βόσνο. Η γραπτή δήλωσή του , είναι η παρακάτω: 

p>«Πάντα πίστευα ότι η εμπλοκή στα κοινά αποτελεί ευκαιρία για δημιουργία και διάθεση για προσφορά. Η πολιτική δεν υπήρξε ποτέ για μένα αυτοσκοπός. Την πολιτική τη βλέπω και την αξιοποιώ σαν την τέχνη του εφικτού. Γι΄ αυτό συνεχίζω να παλεύω για την ανάπτυξη του τόπου μου και την ευημερία των συμπολιτών μου. Σε όποια θέση κι αν βρέθηκα ως σήμερα, κινήθηκα πάντα με αίσθημα ευθύνης και έχοντας ως βασικό γνώμονα το κοινό καλό.

Αποτελούν μεγάλη τιμή προς το πρόσωπό μου, οι επίμονες και πολύπλευρες προτάσεις που έγιναν κυρίως από κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, για να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας, εκπροσωπώντας το Νομό μας στο Εθνικό Κοινοβούλιο.

Παρόλα αυτά, μετά από έντονο προβληματισμό και ώριμη σκέψη, αποφάσισα την μη συμμετοχή μου σε αυτή την εκλογική διαδικασία. Καταρχήν, για προσωπικούς λόγους της συγκεκριμένης συγκυρίας.

Κυρίαρχη όμως ήταν η επιθυμία μου, να συνεχίσω την δράση και την προσφορά μου στον όμορφο και άμεσα δημιουργικό χώρο της Αυτοδιοίκησης. Που πάντα με γοήτευε και αποτελεί και σήμερα κεντρική προτεραιότητα μου.

Άλλωστε, για αυτό τον υπηρέτησα από διάφορες θέσεις, πλέον των 20 χρόνων μέχρι σήμερα, και στοχεύω να συνεχίσω να τον υπηρετώ, λειτουργώντας μαζί με τους συμπατριώτες μας, για την άμεση βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας.

Ταυτόχρονα θα συνεχίσω να ασκώ την επαγγελματική μου δραστηριότητα, και το λειτούργημα του «δασκάλου», που άλλωστε ποτέ δεν εγκατέλειψα.

Έτσι, δηλώνω παρών, και θα στηρίξω προσωπικά και σε αυτές τις κρίσιμες θεωρώ εκλογές το ψηφοδέλτιο του κινήματος. Ταυτόχρονα θα συμβάλλω μαζί με όλες εκείνες τις  τοπικές πρωτοβουλίες, θεσμούς και κινήματα για την ανατροπή της καθοδικής πορείας, που δυστυχώς βρέθηκε η χώρα μας. Με τελικό στόχο την βελτίωση της δύσκολης οικονομικής θέσης που αντιμετωπίζουν οι συμπατριώτες μας.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους  αυτούς που με πρότειναν, τοπικά και κεντρικά. Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή αυτή η πρόταση και αντίστοιχη αναγνώριση της μέχρι τώρα πορείας μου.  

Κυρίως όμως, θα ήθελα ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω, όλους εσάς, και τον κάθε έναν προσωπικά,  φίλους και συμπατριώτες, που αυτές τις τελευταίες μέρες, με το άκουσμα της  πιθανής Βουλευτικής υποψηφιότητάς μου, με συγκινητικό για εμένα τρόπο, έσπευσαν να εκδηλώσουν με πολλαπλές εκφράσεις την στήριξη τους προς το πρόσωπό μου, από όλα τα μέρη της Αρκαδίας.

Με αυτήν την επιπλέον δύναμη που μου έδωσαν, δηλώνω ότι θα συνεχίσω κυρίως από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, και όχι μόνο, το ίδιο «ταξίδι» συμμετοχής στην κοινωνία, δίπλα και μαζί με όλους τους συμπατριώτες μας, δεσμευόμενος πάντα, να μην προδώσω αυτή την μεγάλη εμπιστοσύνη, που για άλλη μια φορά, αυτές τις ημέρες, μου έδειξαν.

Σας ευχαριστώ πολύ.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛ. ΒΟΣΝΟΣ

π. Δήμαρχος ΤΕΓΕΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μέλος Δ.Σ. ΠΕΔ Πελ/σου.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...