Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βουλευτή στην Αρκαδία θέλει να εκλέξει το ΚΚΕ!!!

Βουλευτή στην Αρκαδία θέλει να εκλέξει
το ΚΚΕ!!!

Δεν πρόκειται για μία δημοσιογραφική εκτίμηση ή για κάποιο σενάριο. Βασικός στόχος του ΚΚΕ είναι να εκλέξει βουλευτή στην Αρκαδία. Στο Κομμουνιστικό κόμμα εκτιμούν ότι η πιο πιθανή εκλογική περιφέρεια στην Πελοπόννησο, που μπορούν να εκλέξουν βουλευτή, είναι η Αρκαδία. Και θεωρούν ότι αυτός ο στόχος είναι άκρως ρεαλιστικός και εφικτός.

p>Στην περίπτωση κατά την οποία το ΚΚΕ είναι τρίτο, σε πανελλαδικό επίπεδο, τότε η εκλογή βουλευτή στην Αρκαδία, είναι εξαιρετικά πιθανή.

Στο ΚΚΕ είναι έτοιμοι να «κατεβάσουν» ένα δυνατό ψηφοδέλτιο, το οποίο εκτός απροόπτου, θα απαρτίζεται από μέλη του κόμματος, στην Αρκαδία και δεν θα υπάρξουν υποψήφιοι που θα είναι συνεργαζόμενα με το κόμμα. Σε άλλες εκλογικές περιφέρειες, τέτοιες συνεργασίες, θα υπάρξουν. Όχι όμως στην Αρκαδία.

Το πιο «ηχηρό» όνομα του ψηφοδελτίου, θα είναι ο Νίκος Γόντικας, ένα από τα πλέον αξιόλογα στελέχη του κόμματος, όχι μόνο σε τοπικό, αλλά σε Πελοπονησιακό επίπεδο. Ένα στέλεχος, που μπορεί να αρθρώσει δυναμικό λόγο και απέδειξε τις δυνατότητες του, στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές, όταν η «Λαϊκή Συσπείρωση» κατάφερε να εκλέξει δύο περιφερειακούς συμβούλους, στην Πελοπόννησο. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...