Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο με συναυλία την Τετάρτη στην Τρίπολη

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο με συναυλία την Τετάρτη στην Τρίπολη

Το Εργατικό Κέντρο επισημαίνει ότι «οι εργαζόμενοι οφείλουμε να δώσουμε ένα ισχυρό μαζικό μήνυμα αντίστασης απέναντι στη φασιστική βία της Χρυσής Αυγής, η οποία γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα και είχε ως αποτέλεσμα τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές της λιτότητας, της φτώχειας, της ανεργίας και της διάλυσης του κοινωνικού ιστού της χώρας, είναι το λίπασμα πάνω στο οποίο θρέφεται το τέρας του νεοφασισμού και της βίας.

Το εργατικό κίνημα, έχοντας ως παρακαταθήκη του ιστορικούς κοινωνικούς και δημοκρατικούς αγώνες, έχει υποχρέωση να σταθεί χωρίς φόβο στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στο νεοναζιστικό φαινόμενο του τρόμου της Χρυσής Αυγής και να παλέψει για την εξάλειψη του αλλά και των πολιτικών και οικονομικών αιτίων που το θρέφουν.

Σήμερα ο αγώνας ενάντια στο φασισμό και ο αγώνας για την ανατροπή των καταστροφικών πολιτικών που εφαρμόζει η δικομματική μνημονιακή κυβέρνηση πάνε πλάι - πλάι.

Ο αγώνας για Δημοκρατία και οριστική έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια, με πολιτικές που θα είναι σε προοδευτική κατεύθυνση και σε όφελος των εργαζομένων, των συνταξιούχων, της νεολαίας και των ανέργων είναι μονόδρομος.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν δυναμικό παρόν στην αντιφασιστική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6 το βράδυ στην Τρίπολη - Πλατεία Αγ. Βασιλείου.

ΣΗΜ.: Θα συμμετέχουν και νεανικά μαθητικά μουσικά σχήματα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...