Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Ανακοινώθηκαν οι Πασχαλινές εκδηλώσεις!

Τρίπολη | Ανακοινώθηκαν οι Πασχαλινές εκδηλώσεις!

Το πρόγραμμα των Πασχαλινών εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης ανακοινώθηκε από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Ελένη Καρούντζου.

Ειδικότερα...

Παρασκευή 15 Απριλίου

Στις 8.00 το βράδυ, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο , ο Δήμος Τρίπολης, σε συνεργασία με το Πολεμικό Μουσείο και τα Λυρικά Σύνολα της Τρίπολης, θα παρουσιάσουμε σε κλασικό κουαρτέτο κιθάρας, έργα θρησκευτικού ύφους.

Σάββατο 16 Απριλίου

Από τις 11.00 το πρωί ως τις 2.00 το μεσημέρι, Πρόσκοποι θα βάψουν τα Πασχαλινά αυγά.

Κυριακή 17 Απριλίου

Στις 12.00 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βασιλείου, σε συνεργασία με την Γεωργία Μπαλαμπίνη και την Μαγδαληνή Καλοπανά, θα παρουσιαστούν Ιταλικά κοσμικά Χριστιανικα τραγούδια. Θα είναι μια εξαιρετική μεσημεριανή εκδήλωση.

Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου

Το βράδυ στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο «Οι επτά λόγοι του Ιησού το Σταυρό» και στο 2ο μέρος θα ακουστούν τροπάρια της Μεγάλης Εβδομάδας. Στην αφήγηση θα είναι ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης. Λυρικός τραγουδιστής θα είναι ο τενόρος Γιάννης Χριστόπουλος. Την ενορχήστρωση θα έχει ο Θεόδωρος Λεμπέσης.

Μεγάλη Τρίτη 19/4/2022

Στις 11.00 το πρωί στο θέατρο άλσους Αγίου Γεωργίου η ΚΟΙΝΣΕΠ Τέχνης Ροή θα πραγματοποιήσει διαδραστικό παχ9νιδι για την αναζήτηση του μυστικού του Πάσχα.

Στις 6.00 το απόγευμα στην πλατεία Πετρινού σε συνεργασία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και τα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρίπολης, θα γίνει εργαστήριο διακόσμησης πασχαλινής λαμπάδας. Αν βρέξει, θα γίνει στο Μαλλιαροπούλειο.

Το απόγευμα η Μικρή Χορωδία Ορφέας Τρίπολης θα αποδώσει το Τροπάριο της Κασσιάνης στο Ναό του Αγίου Δημητρίου.

Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου

Στις 9.00 θα παρουσιαστεί το Ρέκβιεμ του Φορέ στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου

Σε συνεργασία με την Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου του Αγίου Βασιλείου και μπροστά από το Μαλλαιροπούλειο θα ψαλούν τα εγκώμια της Μεγάλης Παρασκευής. Θα υπάρχει συμμετοχή των Προσκόπων μαζί με τη Φιλαρμονική του Δήμου.

Κυριακή του Πάσχα – Δευτέρα του Πάσχα

Έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις στις πλατείες του Δήμου μας, αλλά σε Νεστάνη, στην Πιάνα και στο Θάνα, όμως η απόφαση για την πραγματοποίηση αυτών των εκδηλωμένων θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

(φωτογραφία αρχείου)

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 17:31 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ,ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 16:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Θέλω να δω προυπολογισμό Πάσχα .Μαθαίνω για υπερβολικά ποσά που θέλουν να τα σπάσουν για να μην φαίνονται όλα μαζί και πάθουμε εγκεφαλικό. Περιμένουμε .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...