Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιτυχημένη η διοργάνωση των εκδηλώσεων για την άλωση (vd)

Επιτυχημένη η διοργάνωση των εκδηλώσεων για την άλωση (vd)

Απολογισμό των εκδηλώσεων για την 192η επέτειο της άλωσης της Τρίπολης έκανε σήμερα η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης Χριστίνα Ζαμπαθά και ο αντιδήμαρχος Τρίπολης Σταύρος Κουκάκης, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν.

 

Μίλησαν για μεγάλη συμμετοχή του κόσμου αλλά και των εθελοντών που στήριξαν τις εκδηλώσεις. Η παρουσία των σχολείων, των χορευτικών συγκροτημάτων, των προσκόπων, των οδηγών και της Φιλαρμονικής ήταν έντονη αυτές τις μέρες.

Φέτος για πρώτη φορά στην Τρίπολη παρέλασαν και σχολεία από τα γειτονικά χωριά του Δήμου Τρίπολης και υποσχέθηκαν του χρόνου να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή και όχι μόνο μια αντιπροσωπεία.

Εντυπωσιακή ήταν και η εκδήλωση στο Λυμποβίσι, η οποία περιελάμβανε και τη δεύτερη φάση της αδελφοποίησης με την ιερά πόλη του Μεσολογγίου.

Η κα Ζαμπαθά ευχήθηκε του χρόνου να υπάρξουν και περισσότερα χρήματα, έτσι ώστε να στηριχθούν ακόμα καλύτερα οι εκδηλώσεις γιατί μόνο ο εθελοντισμός δεν αρκεί αν δε μπει το χέρι στην τσέπη.

Ο αντιδήμαρχος Σταύρος Κουκάκης μίλησε για την αφή της Ολυμπιακής φλόγας σε Τρίπολη και Λεβίδι, μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση, η οποία έλαβε και συγχαρητήρια από την ολυμπιακή επιτροπή.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...