Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σπείρα νεαρών εξαπατούν ηλικιωμένους για να τους αποσπάσουν χρήματα στην Τρίπολη

Σπείρα νεαρών εξαπατούν ηλικιωμένους για να τους αποσπάσουν χρήματα στην Τρίπολη

 

Φόβος και τρόμος έχει γίνει μια σπείρα νεαρών ατόμων, άγνωστης εθνικότητας, που κυκλοφορεί στην Τρίπολη με σκοπό να ξεγελάσει και να εκμεταλλευτεί ηλικιωμένους ανθρώπους.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί (Τετάρτη 2/9/13), μέρα όπου καταβλήθηκαν οι συντάξεις, μια ομάδα αποτελούμενη από δύο άτομα πλησίασαν ηλικιωμένη γυναίκα (82 ετών) για να της αποσπάσουν χρήματα με πονηρό τρόπο.

Στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, δύο άτομα πλησίασαν τη γυναίκα την ώρα που αυτή επέστρεφε από τα ψώνια της, την σταματησαν και αφου της ειπαν πως ο γιος της (ηξεραν μάλιστα και το ονομα του!) τους χρωστούσε χρήματα, προσπάθησαν να την βάλουν στο αμάξι τους και να την οδηγήσουν στο σπίτι της.

Της είπαν συγκεκριμένα ότι από επιστροφή φόρου ο γιός της τους χρωστούσε 950 ευρώ, προσποιήθηκαν παράλληλα ότι μιλούσαν μαζί του στο τηλέφωνο (μπροστά στη γυναίκα) και ότι έπρεπε αν δεν τα είχε πάνω της να την πάνε σπίτι της για να τους δώσει όλο το ποσό, σκεφτόμενοι προφανώς ότι σε κλειστό χώρο θα μπορουσαν να μην γίνουν αντιληπτοί και να κάνουν ευκολότερα τη «δουλειά» τους.

Η ηλικιωμένη γυναίκα υποψιασμένη αντεδρασε και έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα οι δύο νεαροί να τραπούν σε φυγή!

Η γυναίκα ενημέρωσε άμεσα τους οικίους της, οι οποίοι με τη σειρά τους πήγαν στο αστυνομικό τμήμα με την κυρία για να αναφέρουν το συμβάν.

Η αστυνομική διεύθυνση βρίσκεται σε διαδικασία έρευνας.

Η γυναίκα ανέφερε ότι τα άτομα ήταν νεαρά, μέτριου αναστήματος και εύσωμα. Επίσης είπε ότι μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά, είναι δηλαδή σχεδόν σίγουρη ότι είναι Έλληνες.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...