Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οικονομικά αδύναμες για να μορφώσουν τα παιδιά τους είναι πολλές οικογένειες - Σημαντικές διευκολύνσεις από τα φροντιστήρια (vd)

Οικονομικά αδύναμες για να μορφώσουν τα παιδιά τους είναι πολλές οικογένειες - Σημαντικές διευκολύνσεις από τα φροντιστήρια (vd)

 

Μεγάλη είναι η αναταραχή στο χώρο της παιδείας και μεγαλύτερη στις οικογένειες που καλούνται να μορφώσουν τα παιδιά τους σε δύσκολους οικονομικά καιρούς...

Ο κύριος Ηλίας Σπυρόπουλος (ιδιοκτήτης φροντιστηρίου "Πρόοδος" στην Τρίπολη) εξηγεί στην κάμερα του kalimera-arkadia.gr ότι πολλές οικογένειες δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν οικονομικά στις ανάγκες που έχουν τα παιδιά τους για μόρφωση!

Τα φροντιστήρια της πόλης μας όμως συναισθανόμενα την κατάσταση αυτή παρέχουν διευκολύνσεις και οικονομικά πακέτα στους μαθητές, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που δέχονται παιδιά άπορων οικογενειών εντελώς δωρεάν σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης.

Η μόρφωση των παιδιών όπως και να έχει η κατάσταση πρέπει να προέχει και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να περνά σε δεύτερη μοίρα.

Παράλληλα ο κύριος Σπυρόπουλος ενημέρωσε ότι τα φροντιστήρια παρέχουν συμβουλές σε όλα τα παιδιά για θέματα που απασχολούν το σχολείο, τις σχολές, το μηχανογραφικό τους δελτίο αλλά και συμβουλές σε αυτά τα παιδιά που δεν τα καταφέρουν στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Σίγουρα τόνισε ότι το φροντιστήριο δεν αντικαθιστά το σχολείο και άδικα έχει συνδεθεί με την παραπαιδεία. Τα οργανωμένα και πιστοποιημένα φροντιστήρια μάλιστα στηρίζουν τους μαθητές!

Τέλος ενημέρωσε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα τις αλλαγές στο σχολείο, δηλαδή για το Νέο Λύκειο, από το σύλλογο φροντιστών Αρκαδίας και Λακωνίας. Η ημερομηνία δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα. Θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις.

Β.Π.

Δείτε το βίντεο

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...