Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κινητικότητα για να δημιουργηθεί φιλοζωικό σωματείο στην Τρίπολη!

Κινητικότητα για να δημιουργηθεί φιλοζωικό σωματείο στην Τρίπολη!

Ιδρύθηκε Σωματείο Ζωόφιλων στη Μεγαλόπολη με την συντομογραφία ¨ΣΩΖΩ¨. Το νέο σωματείο εδώ και λίγες ημέρες είναι και επίσημα πλέον γεγονός, σύμφωνα με ρεπορτάζ του kafeneio.megalopolis.gr.

 

Σκοποί του σωματείου είναι η προστασία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, η διάδοση της αγάπης γι΄ αυτά, η έμπρακτη ευαισθητοποίηση της ευρύτερης κοινωνίας στα θέματα προστασίας και σεβασμού των ζώων συντροφιάς, η διαπαιδαγώγηση του κοινού να μην εγκαταλείπουν τα ζώα τους και η προσπάθεια ανεύρεσης τρόπων για την αρμονική συμβίωση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς με τους ανθρώπους στην πόλη. Πολλά από τα ιδρυτικά μέλη εδώ και χρόνια προστατεύουν και παρέχουν τροφή και περίθαλψη σε πολλά ζώα.

Είναι ώρα λοιπόν να γίνει κάτι τέτοιο και στην Τρίπολη, γιατί μέχρι τώρα όλες οι προσπάθειες έχουν ναυαγήσει και η ανάγκη είναι μέγιστη! Στο Λεωνίδιο υπάρχει οργανωμένη ομάδα με το όνομα «Κούα και κατσούα», στη Μεγαλόπολη ιδρύθηκε τώρα το σωματείο, στην Τρίπολη; Στην καρδία της Αρκαδίας; Δεν θα έπρεπε να έχει ήδη γίνει κάτι; Για το λόγο αυτό ομάδα φιλόζωων καλούν όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες σε συγκέντρωση την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στην Τρίπολη, με σκοπό μια συζήτηση που μπορεί να φέρει αποτελέσματα. «Πρέπει να γίνει μια αρχή» υποστηρίζουν άτομα που αγαπούν τα ζώα και ήρθαν σε επικοινωνία με το kalimera-arkadia.gr για να διαδοθεί η επιθυμία τους για συνεύρεση των φιλόζωων της πόλης μας.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει αναλυτικότερη ενημέρωση για την προσπάθεια αυτή και καλούμε όλους να βοηθήσουν σε αυτό… τόσο αυτούς που αγαπούν τα ζώα, όσο και αυτούς που φοβούνται ή ενοχλουνται απο την παρουσία των ζώων στην πόλη...

Να τονίσουμε εδώ ότι η προσπάθεια γίνεται από νεαρά άτομα της πόλης μας και σίγουρα η στήριξη από άτομα που γνωρίζουν νομικά ή άλλα ζητήματα είναι απαραίτητη. Σίγουρα θα υπάρξουν επαφές μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και με το Δήμο.

Για τη συνάντηση αυτή μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα των παιδιών στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...