Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μήπως η «Χρυσή Αυγή» θα είναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών στην Αρκαδία;

Μήπως η
«Χρυσή Αυγή» θα είναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών στην Αρκαδία;

Η «Χρυσή Αυγή» είναι ένα κόμμα το οποίο μπορεί στην Αρκαδία να μην έχει τόσο έντονη παρουσία, όσο έχει σε γειτονικούς νομούς (π.χ. Μεσσηνία, Λακωνία), όμως εμφανίζει μία δυναμική που, όσο πλησιάζουν οι εκλογές, γίνεται ολοένα μεγαλύτερη.

p>Είναι χαρακτηριστικό ότι υποψήφιοι βουλευτές άλλων κομμάτων, σε περιοδείες τους, ανά την Αρκαδία, ακούνε συνεχώς από κόσμο να βρίζει και να απορρίπτει το σημερινό πολιτικό σύστημα, να δηλώνει αηδιασμένος απ΄ όλους και να λέει ότι θα ψηφίσει «Χρυσή Αυγή»!

Σε κάθε γωνιά της Αρκαδίας, υπάρχουν ψηφοφόροι οι οποίοι θεωρούν και πλέον το λένε και το φωνάζουν ότι μόνο η «Χρυσή Αυγή» τους εκφράζει και ότι θα την ψηφίσουν στις 6 Μαΐου.

Και υπάρχουν βέβαια και πολλοί άλλοι, που για διάφορους λόγους, έχουν την πρόθεση να ψηφίσουν το συγκεκριμένο εθνικιστικό κόμμα, αλλά δεν θέλουν να το πουν «ανοιχτά».

Και το ερώτημα το οποίο προκύπτει είναι: Αν όλοι αυτοί που λένε ότι θα ψηφίσουν «Χρυσή Αυγή», το κάνουν πράξη, τι ποσοστά θα πάρει στην Αρκαδία;

Είναι ένα στοιχείο έντονου προβληματισμού στα επιτελεία άλλων κομμάτων που αδυνατούν να καταλάβουν για ποιο λόγο ο κόσμος κάνει αυτή την επιλογή.

Αυτό το «ρεύμα» που φαίνεται να έχει η «Χρυσή Αυγή» στην Αρκαδία, δείχνει να μην είναι ικανό να ανακοπεί, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή.

Και η «Χρυσή Αυγή» αθόρυβα δείχνει έτοιμη να κάνει τη μεγάλη έκπληξη στην Αρκαδία. Μην ξεχνάτε ότι το τρίτο κόμμα στην Αρκαδία, είναι εξαιρετικά πιθανό να εκλέξει βουλευτή!

Λέτε να γίνει κανένα … μπαμ;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...