Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ποια συνεργασία; «Χοντραίνει» η κόντρα ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες!

Ποια συνεργασία; «Χοντραίνει» η κόντρα ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες!

Για «ψέματα, οι απάτες και οι προβοκάτσιες του ΣΥΡΙΖΑ» κάνει λόγο το γνωστός στέλεχος του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου, Βαγγέλης Γούργαρης, σε μία σκληρή ανακοίνωση την οποία εξέδωσε σήμερα.  Στην ανακοίνωση αυτή επιτίθεται προσωπικά στο στέλεχος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, Τάσο Παπαζαχαρία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Βαγγέλη Γούργαρη, έχει ως εξής:

p>«Στην καθημερινή επικοινωνία μας με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρούς επαγγελματίες, τους φτωχούς αγρότες και τα άλλα λαϊκά στρώματα αναγκαζόμαστε να αφαιρούμε πολύτιμο χρόνο από την ανταλλαγή απόψεων για τα οξυμένα προβλήματα και τη λύση τους, για να ασχοληθούμε με τα ψέματα, τις απάτες και τις προβοκάτσιες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν θα ασχοληθώ εκτεταμένα με αυτά τα φαινόμενα, γιατί θα χρειαζόταν πολύ χαρτί και πολύ μελάνι, θα αναφερθώ μόνο σε όσα δήλωσε στις 24/4/2012 το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία κ. Παπαζαχαρίας Τάσος.

Πριν από λίγο καιρό ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρας κάλεσε τα κόμματα που αποκαλεί Αριστερά να συνεργαστούν στις εκλογές της 6ης Μάη για να συγκεντρώσουν όλοι μαζί συνολικό ποσοστό μεγαλύτερο από τα άλλα κόμματα και να εισπράξουν το μπόνους των 50 βουλευτικών εδρών που δίνει ο εκλογικός νόμος στο κόμμα που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό. Όταν αποκαλύφθηκε ότι αυτό είναι ψέμα, ότι ο εκλογικός νόμος αναφέρεται ρητά σε ποσοστό κόμματος και όχι συνασπισμό κομμάτων, δεν ζήτησε ούτε συγνώμη. Στη συνέχεια κάλεσε πάλι τις ίδιες πολιτικές δυνάμεις να συνεργαστούν στις 8 μονοεδρικές και με την ίδια λογική να τις κερδίσουν σε βάρος του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Το ένα ψέμα πάνω στο άλλο. Όταν αποκαλύφθηκε ότι οι βουλευτικές έδρες που παίρνει το κάθε κόμμα καθορίζονται από το πανελλαδικό ποσοστό του κάθε κόμματος και ότι αυτό ισχύει και για τις μονοεδρικές, όχι μόνο δεν ζήτησε συγνώμη αλλά συνεχίζει να το επαναφέρει με διάφορες παραλλαγές και το αναπαράγουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο κ. Παπαζαχαρίας. Για να γίνω πιο σαφής αν ένα κόμμα παίρνει από το γενικό του ποσοστό 40 βουλευτικές έδρες και αν έχει κερδίσει και τις 8 μονοεδρικές, δεν παίρνει 40+8=48, παίρνει πάλι 40, απλώς οι 8 θα αφαιρεθούν από άλλες εκλογικές περιφέρειες.

Στις 19/4/2012 η εφημερίδα Αυγή δημοσίευσε ένα κείμενο έμπνευσης ΣΥΡΙΖΑ που το υπογράφουν 12 άνθρωποι από την Καβάλα, 6 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και 6 που τους εμφανίζουν σαν μέλη του Κ.Κ.Ε., γνωρίζοντας ότι δεν έχουν καμιά σχέση με το Κ.Κ.Ε., ορισμένοι μάλιστα από αυτούς στις δημοτικές εκλογές του 2010 ήταν υποψήφιοι σε αντίπαλα ψηφοδέλτια από αυτό που στήριξε το Κ.Κ.Ε.

Βέβαια η κοινωνία της Καβάλας ξέρει ότι πρόκειται για προβοκατόρικη ενέργεια όμως το κείμενο αυτό φτιάχτηκε για τους Παπαζαχαρίες ανά την Ελλάδα.

Γι’ αυτό ο κ. Παπαζαχαρίας πήρε τη σκυτάλη στην Αρκαδία και με ύφος καλού φαρισαίου προσπαθεί να εξαπατήσει το λαό της Αρκαδίας και να τον στρέψει εναντίον του Κ.Κ.Ε. Ο κ. Παπαζαχαρίας είναι καλά πληροφορημένος για το τι γίνεται στην Καβάλα, ασφαλώς γνωρίζει πολύ καλά τι γίνεται και στην Αρκαδία και γι’ αυτό του ζητώ να ενημερώσει τον Αρκαδικό λαό ποια ενότητα υπηρετούν τα παρακάτω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία.

Ο υποψήφιος του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλεξανδρής που χρόνια τώρα κατεβαίνει και εκλέγεται σε κοινό ψηφοδέλτιο με τις δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στα σωματεία της ΔΕΗ.

Ο άλλος υποψήφιος του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ κ. Μάνος που «κοσμούσε» το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας στις δημοτικές εκλογές του 2010.

Ο κ. Ζούνης, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές του 2010, ενώ στις προηγούμενες εκλογές είχε εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Ο κ. Μάντης, αντιδήμαρχος στο Δήμο Μεγαλόπολης εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Τα στελέχη του ΣΥΝ/ ΣΥΡΙΖΑ που εξελέγησαν στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, το ένα με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και το άλλο με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Τέλος απαιτώ από τον κ. Παπαζαχαρία να πει στον Αρκαδικό λαό που υποφέρει, ποια συνδικαλιστικά στελέχη του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ στο νομό που έχουν συνταξιοδοτηθεί παίρνουν την αμαρτωλή ΣΥΝΤΑΞΗ του ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ. Είμαι βέβαιος ότι τους γνωρίζει.

 

Βαγγέλης Γούργαρης

Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου

Με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το Κ.Κ.Ε.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...