Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χάλασε ο καιρός και ... άνοιξαν οι λακκούβες στην Τρίπολη (εικόνες)

Χάλασε ο καιρός και ... άνοιξαν οι λακκούβες στην Τρίπολη (εικόνες)

Ο χειμώνας μπήκε για τα καλά και το πρόβλημα με τις λακκούβες στην πόλη επανήλθε στην επιφάνεια, όχι ότι είχε ξεχαστεί αλλά η κακοκαιρία κάνει το πρόβλημα εντονότερο, καθώς και περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα για να μετακινηθούν και οι λακκούβες μεγαλώνουν και πληθαίνουν.

Έτσι λοιπόν η κάμερα του kalimera-arkadia.gr εντόπισε μια οδό με μεγάλο πρόβλημα, καθώς είναι στην κυριολεξία σαν σουρωτήρι με τόσες λακκούβες που έχει, οι οποίες είναι και μεγάλες σε διάμετρο και βαθιές.

Ο λόγος γίνεται για την οδό Σαρανταπόρου, πίσω από το 3ο Γυμνάσιο - Λύκειο Τρίπολης. Ο συγκεκριμένος δρόμος εκτός του ότι έχει πολλές λακκούβες, δεξιά και αριστερά αυτής σταθμεύουν αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα τα διερχόμενα αμάξια τα πέφτουν μέσα στις λακκούβες, μη μπορώντας να τις αποφύγουν.

Σίγουρα δεν είναι η μοναδική οδός που παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα στην Τρίπολη. Η κατάσταση αυτή εκτός που ότι δημιουργεί υλικές ζημιές στα αυτοκίνητα, σε οδούς με αυξημένη κυκλοφορία το φαινόμενο είναι και επικίνδυνο.

Β.Π.

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...