Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πληθαίνουν οι κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα στην Τρίπολη!

Πληθαίνουν οι κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα στην Τρίπολη!

Οι κλήσεις πέφτουν βροχή και οι καταγγελίες επίσης για παράνομα παρκαρίσματα στο κέντρο της πόλης!

Ο φακός του kalimera-arkadia.gr "συνέλαβε" έναν αστυνομικό με το χαρακτηριστικό μπλουζάκι με την επιγραφή traffic police να "κόβει" κλήση σε κάποιον που είχε σταθμεύσει παράνομα στην οδό Δαρειώτου και εμπόδιζε την κυκλοφορία τόσο των πεζών, αφού είχε σταθμεύσει πάνω στο πεζοδρόμιο, όσο και των οχημάτων που προσπαθούσαν να στρίψουν δεξιά.

 

Το φαινόμενο αυτό είναι σύνηθες και ειδικά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, όπου οι οδηγοί για να βολευτούν παρατούν στην ουσία τα αυτοκίνητά τους όπου νομίζουν ότι μπορούν.

Τον τελευταίο καιρό όμως πολλές είναι και οι καταγγελίες πολιτών μεταξύ τους, καθώς κυρίως αυτοί που διατηρούν καταστήματα ή κάποιοι που διαθέτουν δικό τους γκαράζ σε κεντρικά σημεία, τηλεφωνούν στην αστυνομία όταν βλέπουν κάποιον να έχει παρκάρει παράνομα, έστω και για λίγη ώρα! Φαίνεται ότι η υπομονή των πολιτών έχει αρχίσει να εξαντλείται και όσο δεν βλέπουμε καμία αλλαγή περιμένοντας αυτή την πολυπόθητη κυκλοφοριακή μελέτη, προβλέπεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις μεταξύ των πολιτών και παράλληλα η τροχαία να γεμίσει το αρχείο της με κλήσεις!

Κάποιοι βέβαια είναι περισσότερο "τυχεροί" από κάποιους άλλους, έχοντας συγκεντρώσει αρκετές κλήσεις!

B.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...