Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σκάκι - 1ο κύπελλο «Γιώργος Μπακομιχάλης» στην Τρίπολη

Σκάκι - 1ο κύπελλο «Γιώργος Μπακομιχάλης» στην Τρίπολη

Η Σκακιστική Ομάδα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης μαζί με το ¨Replay Internet Caf騠 στην οδό Εθνικής Αντίστασης 81 στην Τρίπολη, θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 1η Δεκέμβρη 2013 - στις 11 το πρωί, Τουρνουά Σκακιού – με τίτλο: 1ο Κύπελλο ¨Γιώργος Μπακομιχάλης¨. Το συγκεκριμένο τουρνουά θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο ως θεσμός, την πρώτη Κυριακή του Δεκεμβρίου. Το Τουρνουά αξιολογείται, με διεθνές ΕΛΟ RAPID.

 

Οι απονομές στους νικητές, θα γίνουν από την χήρα - σύζυγο του Γιώργου Μπακομιχάλη, κα. Όλγα Μπακομιχάλη. Για όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα, 2710.237.505 και 6974.126.035 καθώς και στο e-mall: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως και πριν, την έναρξη του Τουρνουά.

Να υπενθυμίσουμε, ότι ο αείμνηστος σκακιστής και δάσκαλος στο σκάκι Γιώργος Μπακομιχάλης, ήταν ένας από τους σημαντικότερους σκακιστές στην Πόλη μας. Και με τις γνώσεις του ανέδειξε, νέους και άξιους σκακιστές με υψηλό δείκτη μελέτης και ανταγωνιστικότητας, πάνω στο παιχνίδι. Δίδαξε δε ήθος, αξιοπρέπεια και πάντα, την ευγενή άμυλα και την αγωνιστικότητα.      

(H φωτογραφία είναι από το περσινό τουρνουά)

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...