Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μέχρι και το φρέσκο γάλα «κόβουν» κάτοικοι της Τρίπολης λόγω κρίσης…

Μέχρι και το φρέσκο γάλα «κόβουν» κάτοικοι της Τρίπολης λόγω κρίσης…

Μερικές ειδήσεις φαντάζουν υπερβολικές, δυστυχώς όμως δεν είναι… όταν πριν από λίγο καιρό είχε βγει στη δημοσιότητα μία έρευνα της ICAPπου ανέφερε ότι από παντού κόβουν έξοδα οι Έλληνες λόγω "άδειας τσέπης" ακόμα και από τα πιο βασικά είδη διατροφής, όπως το γάλα, έκανε αίσθηση.

Το φαινόμενο αυτό, όσο περνά ο καιρός, παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Σε μία μικρή έρευνα που έκανε το «Καλημέρα Αρκαδία» διαπίστωσε ότι αυτό παρατηρείται πλέον πάρα πολύ έντονα και στην αγορά της Τρίπολης!

Συνομιλώντας με ιδιοκτήτες μικρών καταστημάτων που πωλούν γάλα, μάς εξήγησαν ότι τον τελευταίο καιρό, όλο και πιο έντονα, παρατηρείται σημαντική πτώση στην αγορά φρέσκου γάλακτος!

Αυτό το ερμηνεύουν στο γεγονός ότι πλέον πάρα πολλοί συμπολίτες μας δεν έχουν χρήματα ούτε για να αγοράσουν προϊόντα πρώτης ανάγκης, όπως είναι το γάλα.

Το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο κυρίως στο δεύτερο μισό κάθε μήνα, όπου τα χρήματα του μισθού έχουν συνήθως εξανεμιστεί…

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι η κατάσταση έχει λάβει πολύ άγριες διαστάσεις και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι εικόνες θα δούμε, αν συνεχιστεί αυτή η παρατεταμένη κρίση και η παντελής απουσία ρευστού από την αγορά, που σε συνδυασμό με την τεράστια ανεργία, έχει γονατίσει πολλές οικογένειες και στην Τρίπολη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...