Menu
RSS
Τετάρτη, 15/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σχολεία στην Τρίπολη | Εξωσχολικοί προκάλεσαν ζημιές - Αναφορές και για κλοπές - Μήνυση κατ΄ αγνώστων από τον Δήμο Τρίπολης

Σχολεία στην Τρίπολη | Εξωσχολικοί προκάλεσαν ζημιές - Αναφορές και για κλοπές - Μήνυση κατ΄ αγνώστων από τον Δήμο Τρίπολης

Δολιοφθορές έγιναν σε σχολεία της Τρίπολης, με τη Δημοτική Ραδιοφωνία να καταγράφει εικόνες από τις ζημιές σε σχολικά κτίρια της πόλης.

Για το θέμα αυτό, μίλησε στη ΔΡΤ, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Τρίπολης κ. Δημήτρης Μακαρούνης. «Τι τελευταίες ημέρες παρατηρούνται φαινόμενα που δεν ταιριάζουν στον πολιτισμό μας. Άγνωστοι έχουν εισέλθει σε σχολεία και έχουν δημιουργήσει καταστάσεις με κλοπές και φθορές.

Σε επικοινωνία που είχα με τη Διευθύντρια του 2ου Λυκείου. Το πρωί της Δευτέρας διαπιστώθηκε διάρρηξη και κλοπή σε υλικό που αφορά λάπτοπ και προτζέκτορες.

Την επόμενη ημέρα, ενώ υπήρχε κατάληψη στο 2ο Γυμνάσιο, βρέθηκαν εξωσχολικοί που μπήκαν μέσα και δημιούργησαν φθορές, έσπασαν τζάμια, πόρτες.

Οι μαθητές του σχολείου ενημέρωσαν τη διεύθυνση και την αστυνομία και έχει κινηθεί η διαδικασία για την ταυτοποίηση των εξωσχολικών.

Παράλληλα, στο 3ο Γυμνάσιο εισέβαλαν στο γραφείο του διευθυντή και δημιούργησαν φθορές.

Εμείς, ως Δήμος, θα αποκαταστήσουμε τις ζημιές και θα προβούμε σε μήνυση κατ’ αγνώστων για να μην υπάρχει ατιμωρησία.»

www.drt915.gr 

(Οι φωτογραφίες είναι από το 3ο Γυμνάσιο)

4 σχόλια

  • Μαθητής Γ λυκείου
    Μαθητής Γ λυκείου Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 01:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλα τα σχολεία, με εξαίρεση το 4ο Γυμνάσιο που έχει καλή υλικοτεχνική υποδομή, είναι σάπια. Αργοί υπολογιστές, που δουλεύουν όποτε θέλουν και άλλα πολλά. Ντροπή στους μαθητές του 2ου λυκείου να μην προστατεύουν το σχολείο τους. Είναι ξεκάθαρα ένα παιχνιδάκι, γιατί αν νοιάζονται πραγματικά θα είχαν κάνει κάποια κίνηση... Επίσης φίλε εσύ που λες για την αστυνομία, απλά ο διευθυντής κινεί μια διαδικασία που περιλαμβάνει μια εισαγγελική παραγγελία και ανοίγει το σχολείο με την βοήθεια της αστυνομίας. Αν νομίζεις ότι δεν θα σε πούμε φασίστα, που για να στηρίξεις το επιχείρημα σου πας από τις υλικοτεχνικες καταστροφες στον θάνατο για να υποστηρίξεις την βλακεία σου, κάνεις λάθος φασιστακι.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 17:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα τα φτιάξει ο Μεξικάνος!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 12:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΜΑ ΛΕΩ ΕΓΩ "ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ή ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ" ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑ. ΟΡΙΣΤΕ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΙΔΡΥΣΕΤΕ; ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΩΝ Ή ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 12:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Κ Μακαρουνη θα τις φτιάξετε τις ζημιές;;
    Ή θα τις αφήσετε και αυτές όπως έχετε αφήσει όλα τα σχολεία; Σχολεία που έχουν ιστορία χρειάζονται παρεμβάσεις για το καλό τους αλλά εσείς και το επιτελείο σας τα αφήνετε όλα στην μοίρα τους! Να είναι καλά οι σύλλογοι γονέων που κάνουν πράγματα αντί για εσάς!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...