Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νίκος Παπανδρέου από την Τρίπολη: "Να στηρίξουμε τους νέους αγρότες και τις μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις" (vd)

Νίκος Παπανδρέου από την Τρίπολη: "Να στηρίξουμε τους νέους αγρότες και τις μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις" (vd)
 
Εκδήλωση με θέμα «Περιφερειακή και Αγροτική Ανάπτυξη: Προκλήσεις και Προοπτικές» έγινε στην Τρίπολη από την  Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Στην εκδήλωση που συντόνιζε ο δημοσιογράφιος Γιάννης Σάρρος, συμμετείχαν ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ, η Κορίνα Κρέτσου, Ευρωβουλευτής S&D, Πρώην Ευρωπαία Επίτροπος Περιφερειακής Ανάπτυξης, ο Γεώργιος Ζακυνθινός, (M.Sc,Ph.D) Καθηγητής Τεχνολογίας Ασφάλειας και Ανάπτυξης Λειτουργικών Τροφίμων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, ο Γιώργος Μαρκόπουλος, Γενικός διευθυντής Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας "Η ΕΝΩΣΗ" και η Μαριλένα Παναγοπούλου, Οινοπαραγωγός.
«Η περιφερειακή και αγροτική ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο λίθο για τη διασφάλιση της βιώσιμης ανάπτυξης της Υπαίθρου. Αντιμετωπίζουμε πολλαπλές προκλήσεις, όπως η αλλαγή του κλίματος, η επιβράδυνση της αγροτικής οικονομίας και η εξάρτηση από τις αγορές. Για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις, πρέπει να επενδύσουμε στην καινοτομία και την τεχνολογία, να προωθήσουμε την εκπαίδευση και την επαγγελματική κατάρτιση στον αγροτικό τομέα και να στηρίξουμε τους νέους αγρότες και τις μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις» σημείωσε ο ευρωβουλευτής Νίκος Παπανδρέου.
 

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 10:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΩΡΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΩΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ? ΣΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 08:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην κοπτεσαι για νέους αγροτες
    Ρήμαξε η υπαιθρος
    Και στην Αθήνα τα υπόγεια νοικιαζονται 700 ευρω
    Γι αυτό καταρρέει δημογραφικά ηχωρα
    Ένας μισθός δε φτάνει για να πληρώσει κάποιος μια τρύπα να κάτσει τι παιδιά να κανει και ουσίαστικα μετρα δεν παιρνονται
    Χαος και ότι αρποξει εκαστος

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 07:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ντροπή, τρεις και ο κούκος !!!! Σας απαρνήθηκαν όλα τα δήθεν στελέχη σας και για να μην χάσουν ή να αποκτήσουν πρόσβαση στον ντορβά το παίζουν νεοδημοκράτες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...