Menu
RSS
Τετάρτη, 15/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απολογισμός Σμυρνιώτη: «Εργαστήκαμε σκληρά και φέραμε αποτελέσματα - Μαζί προχωράμε για την επόμενη κρίσιμη 5ετία» (vd)

Απολογισμός Σμυρνιώτη: «Εργαστήκαμε σκληρά και φέραμε αποτελέσματα - Μαζί προχωράμε για την επόμενη κρίσιμη 5ετία» (vd)
Σε απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας (31/3/2014) ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, σε μία γεμάτη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου.
Καταχειροκροτούμενος, ο Δήμαρχος μίλησε για τα όσα έγιναν μέσα στα τελευταία 3,5 χρόνια, λέγοντας ότι η πορεία αυτή είχε δυσκολίες, αλλά σημαδεύτηκε από μεγάλες αλλαγές.
Υπογράμμισε ότι η πορεία αυτή θα συνεχιστεί για να μπουν ακόμα πιο γερά οι βάσεις για τη Νέα Τρίπολη, σε μία σύγχρονη εποχή, όπως υποσχέθηκε ο ίδιος και η παράταξή στους δημότες.
«Είμαι υπερήφανος για το έργο που έχουμε να επιδείξουμε» είπε στην ομιλία του, λέγοντας ότι αυτό το έργο έγινε με ελάχιστη χρηματοδότηση από το Κράτος.
«Αποδεικνύει ότι εργαστήκαμε σκληρά και φέραμε απτά αποτελέσματα τα οποία βλέπουν και ζουν καθημερινά κάτοικοι και επισκέπτες», τόνισε.
«Μαζί προχωράμε στο μέλλον, έχουμε όραμα και σχέδιο. Η επομένη 5ετία είναι ακόμα πιο κρίσιμη, αλλά μαζί θα τα καταφέρουμε» είπε, κλείνοντας.
Παρόντες ήταν ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Πολιτευτής Κώστας Βλάσης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ο γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Παναγιώτης Βαλασόπουλος, ο τέως Δήμαρχος Τρίπολης, Δημοσθένης Σωτηρόπουλος, ο πρώην περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Μπρακουμάτσος, ο πρώην Αντιδήμαρχος Χρίστος Λαμπρόπουλος και πολλοί άλλοι.
Παρακάτω, μπορείτε δείτε φωτογραφίες, να "κατεβάσετε" και να διαβάσετε το πλήρες κείμενο του απολογισμού, ενώ αναρτήθηκε ολόκληρο το βίντεο!
 
 

5 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...