Menu
RSS
Τετάρτη, 15/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αντωνία Γιαννούλη: «Βλέπω την απόγνωση του κόσμου σε κάθε συνοικία και χωριό του Δήμου Τρίπολης (vd)

Αντωνία Γιαννούλη: «Βλέπω την απόγνωση του κόσμου σε κάθε συνοικία και χωριό του Δήμου Τρίπολης (vd)
Για το παρόν και το μέλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και έχουν δεχτεί πολλά χτυπήματα από τα μνημόνια, με στόχο τον αφανισμό τους, πραγματοποίησε εκδήλωση η δημοτική παράταξη "Μαντινειακή Συμπολιτεία" στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.
Τέθηκαν τα εξής ερωτήματα: Μπορεί ο δήμος να βοηθήσει τη μικρομεσαία επιχείρηση να υπάρξει; Μπορεί να γίνει ασπίδα του; Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Χανιών, υπεύθυνος τομέα ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης και ο Νίκος Σκορίνης, μέλος του Προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ, πρώην Γενικός Γραμματέας ΓΣΕΒΕΕ.
Ο κ. Σταθάκης μίλησε για δύο σχέδια εξόδου της χώρας από την κρίση με στόχο την πραγματική αναπαραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας με τη συμμετοχή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων Έκανε αναφορά στην χθεσινή μέρα, η οποία ήταν κρίσιμη, επειδή αφορούσε σαρωτικές αλλαγές για την οικονομία της χώρας.
Πρώτο μέλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, η του μνημονίου στα εργασιακά και η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Ειδικότερα ανέφερε την αναγκαιότητα εγκατάλειψης 489 δεσμευτικών νόμων του μνημονίου!
Η Αντωνία Γιαννούλη τόνισε ότι "τις λύσεις τις ξέρουμε εμείς που ζούμε σε ένα μέρος" και ανέφερε συγκινημένη ότι σε περιοδεία της στις συνοικίες της Τρίπολης και στα χωριά η απόγνωση του κόσμου είναι μεγάλη.
B.Π.
 
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...