Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ταλούμης για σκουπίδια: «Έσκασε η βόμβα στα χέρια του Σμυρνιώτη και χάσαμε τον ύπνο μας. Mας κόπηκαν τα πόδια, αλλά βρήκαμε λύση» (vd)!

Ταλούμης για σκουπίδια: «Έσκασε η βόμβα στα χέρια του Σμυρνιώτη και χάσαμε τον ύπνο μας. Mας κόπηκαν τα πόδια, αλλά βρήκαμε λύση» (vd)!
Για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων μίλησε στα ΜΜΕ ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και υπεύθυνος για αυτό το θέμα, Κώστας Ταλούμης, λέγοντας ότι «η βόμβα εξερράγη στα χέρια του Σμυρνιώτη, εφόσον έκλεισε η χωματερή με δικαστική απόφαση. Μας έκοψε τα πόδια, το πρόβλημα ήταν ότι απαγορευόντουσαν τα πάντα, περιμέναμε τις κινήσεις της περιφέρειας, η οποία έχει καθυστερήσει. Αλλά εμείς έπρεπε να λειτουργήσουμε, για το παρόν, όχι για το μέλλον.
Απαγορεύτηκε η μεταφορά των σκουπιδιών σε μη νόμιμο χώρο, ήταν ένα τεράστιο πρόβλημα που μας έκανε να πεταγόμαστε στον ύπνο μας και να τρέχουμε στην Αθήνα, στα υπουργεία.
…Στα δημοτικά συμβούλια έγιναν μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις για το θέμα αυτό, φτάσαμε στο σημείο -και αυτό είναι επιτυχία του δήμαρχου- να μεταφέρουμε τα σκουπίδια εκτός περιφέρειας, στην Αθήνα, σε νόμιμο ΧΑΔΑ, με μεταφόρτωση στην Αγία Τριάδα.
Πήγαμε στον εισαγγελέα και μας είπε «βρέστε ό,τι εσείς νομίζετε καλύτερο», δεν είχαμε άλλη λύση, η χωματερή στην Αγία Τριάδα θα καθαριστεί, περιμένουμε ακόμα λόγω γραφειοκρατίας.
Δεν ακολουθήσαμε τη σωστότερη λύση, ακολουθήσαμε τη μονή λύση, δεν υπήρχε άλλη λύση, μας απαγόρευαν τα πάντα.
…Άκουσα χθες από υποψήφιο δήμαρχο ότι θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει ένα δημόσιο χώρο κα να τα πηγαίνουμε εκεί: Μα είναι δυνατόν να τα λέει αυτά ένας υποψήφιος δήμαρχος; Θα πηγαίναμε όλοι φυλακή; Είναι θέμα χρόνου να λυθεί το πρόβλημα με αυτά που έχουν γίνει στην περιφέρεια.
…Καλά κάναμε και δεν δεχτήκαμε την πρόταση της περιφέρειας για να τοποθετήσουμε τους δεματοποιητες, τα σκουπίδια μπορεί να είναι ωφέλεια με την ανακύκλωση, πολλοί το φρόντισαν, υπήρχαν όμως και άλλοι που δεν την αγκάλιασαν την ανακύκλωση, τώρα ήρθαν 200 κάδοι για ανακύκλωση, κάνουμε ξανά μια προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση».
Για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, είπε: «Πήγε καλά, με ορισμένες μικροφασαρίες από καινούριους που νόμισαν ότι με το που έγιναν δημοτικοί σύμβουλοι έγιναν και αρχηγοί, είναι ιερό όργανο και οι αποφάσεις πρέπει να παίρνονται με σύνεση, ήμουν πρόεδρος όλων και όχι του δήμαρχου».
Ενώ, έστειλε μήνυμα προς τους πολίτες: «Να ψηφίσουν Σμυρνιώτη γιατί είναι ο μονός που αξίζει να πάει την πόλη μπροστά».
Β.Π.

2 σχόλια

  • ΤΡΙΠΩΛΙΤΗΣ
    ΤΡΙΠΩΛΙΤΗΣ Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 10:42 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΗΤΑΝ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ?ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ ΩΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ.ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

  • Τρίπολη
    Τρίπολη Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 08:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε άχρηστε επαγγελματία αντιδήμαρχε τόσα χρόνια με τα σκουπίδια που ασχολείσαι, ξαφνικά σου έσκασε η βόμβα. Ετοιμάσου για σύνταξη εσύ και όλη η παράταξή σου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...