Menu
RSS
Δευτέρα, 13/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για «συμβούλιο σκοπιμότητας» μίλησε ο Τ. Κακλαμάνος και επιτέθηκε στη Δημοτική Αρχή (vd)

Για «συμβούλιο σκοπιμότητας» μίλησε ο Τ. Κακλαμάνος και επιτέθηκε στη Δημοτική Αρχή (vd)
Το θυμό του για την επικείμενη, σημερινή (και τελευταία, πριν τις εκλογές) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά», Τάσος Κακλαμάνος.
Ο κ. Κακλαμάνος χαρακτήρισε «Συμβούλιο σκοπιμότητας» την αποψινή συνεδρίαση, συμπληρώνοντας πως στόχο έχει να σκορπίσει λεφτά. «Σκοπό και στόχο να ψηφοθηρήσει έχει ο κύριος Δήμαρχος, καθώς σήμερα θα σκορπίσουμε-και όχι θα διανείμουμε, 160.000 ευρώ!».
Ο δημοτικός σύμβουλος, διευκρίνισε πως τα χρήματα αυτά θα πάνε: περίπου 10.000 ευρώ για διαγραφή χρεών, 35.000 ευρώ για επεκτάσεις δημοτικού φωτισμού, και χαρακτήρισε «τραγικό» το γεγονός ότι για ενισχύσει πολιτιστικών σωματείων θα δοθούν 70.000 ευρώ, ενώ για αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας 40.000 ευρώ, (ενώ ήδη έχουν εγκριθεί άλλες 30.000 στην προηγούμενη συνεδρίαση), από τη στιγμή που πριν 5 μήνες, την περίοδο των Χριστουγέννων, το ποσό υπέρ των αναξιοπαθούντων, δεν είχε ξεπεράσει τις 10.000 ευρώ!
Παράλληλα, ο κ. Κακλαμάνος, άσκησε δριμεία κριτική στο θέμα για την μεταφορά του ποσού των 100.000 ευρώ από τον κωδικό του ηλεκτροφωτισμού, σε αυτόν για τη διαχείριση των απορριμμάτων, υπενθυμίζοντας πως επί δημαρχίας Κοτσιάνη, υπήρχαν 1.380.000 ευρώ, και τώρα εξανεμίστηκαν τα χρήματα αυτά συμπεριλαμβανομένου και του συγκεντρωτικού ποσού των δημοτικών τελών.
Τέλος χαρακτήρισε «Ναγκασάκι» την περιοχή της Αγίας Τριάδας, όπου πάνω από 40.000 κυβικά σκουπιδιών έχουν συσσωρευτεί, με αγροτικές καλλιέργειες και σπίτια να βρίσκονται περιμετρικά, με γεωτρήσεις αλλά και το ίδιο το δίκτυο ύδρευσης της πόλης να περνάει από εκεί, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.
Π.Α.
 

1 σχόλιο

  • ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
    ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 15:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Tάσο επί Κοτσάνη στα ταμεί είχατε αφήσει 28.000€ ολα και όλα και μάλιστα χωρίς να κάνετε κανένα έργο.
    Τώρα και έργα γίνονται και 3.700.000€ έχει ο δήμος και καλά κάνει και βοηθάει και τους αναξιοπαθούντες της πόλης μας και τα σωματεία για να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...