Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τσακωμός Παυλή – Σμυρνιώτη για τη φορολογική ενημερότητα του Δήμου!

Τσακωμός Παυλή – Σμυρνιώτη για τη φορολογική ενημερότητα του Δήμου!
Στο πλαίσιο της συζήτησης για τα σκουπίδια, στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στον νυν και στον πρώην Δήμαρχο.


«Φορολογική ενημερότητα έχει να πάρει καιρός ο Δήμος γιατί έχει πρόστιμα για τα σκουπίδια» είπε ο Παυλής, για να φωνάζει ο Σμυρνιώτης «μη λέτε ανακρίβειες».

«Κάναμε αγώνα για να πάρουν οι δημοτικοί υπάλληλοι το εκλογικό επίδομα για τι το κατάσχε η εφορία» είπε μετά ο Δημήτρης Παυλής, για να προσθέσει ότι «καθημερινά κάνουν παρέλαση στο Δημαρχείο αυτοί που ανακατεύουν τα σκουπίδια.»

«Ακόμα κι αυτά τα πρόστιμα που έχουν μπει υπάρχει απόφαση εφετείου για αναστολή. Κι αν δεν βάλετε δικηγόρο, θα είμαι εγώ εκεί» απάντησε ο πρώην Δήμαρχος.

23 σχόλια

  • Εγκαθετος
    Εγκαθετος Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 18:31 Σύνδεσμος σχολίου

    μαυρο χαλι- Φίλε/η μου δεν κάνω τον Δικηγόρο κανενός μου είναι παντελώς αδιάφορο αν ο διαχειριστής του Δήμου λέγεται Σμυρνιώτης ή Παυλής ..με νοιάζει προτίστως το καλό της πόλης μου και ή διαφάνεια στον πολιτικό βίο των τοπικών εκλεγμένων υπηρετών του Δήμου .Βοήθησέ με λοιπόν ο χώρος συγκέντρωσης των αποριμάτων στην Αγία Τριάδα ήταν ή δεν ήταν προσωρινός ??Γιατί εγώ ως πολίτης πρέπει να ανέχομαι μια εστία μόλυνσης μέσα στα όρια του δήμου μου ?Τι με νοιάζει ποιος φταίει για αυτό ?Πληρώνω τα δημοτικά μου τέλη ?Ας τα φάνε στην τελική ,αμοίβονταν για να δώσουν λύση ..Το ίδιο ισχύει και για τον νέο Δήμαρχο..Τα λαμόγια και οι ύαινες που βρίσκονταν και βρίσκονται κοντά στους δημάρχους τρίβουν τα χέρια τους στην ΄πίσω από την πλάτη των πολιτών..Τα 5 χρόνια είναι πολλά σχεδόν.. μοναρχία χορεύουν οι απανταχού Δημάρχοι αδιαφορώντας για το αν και πότε θα κριθούν .Οι κατοικοι του Τζίβα έκαναν πως δεν ακουν και δεν βλέπουν όταν εκεί κατηκοέδρευαν τσιγγάνοι δημιουργώντας εστίες παρανομίας..Στο ίδιο οικόπεδο λοιπόν θα γίνει προσωρινή αποθήκευση ...αν το πρόβλημα χρονίσει όπως ή Αγία Τριάδα του κυρίου Σμυρνιώτη τότε θα έχεις κάθε λογο να μιλάς..Προς το παρον ατένισε την ομορφιά του λόφου των σκουπιδιών της Αγίας Τριάδας..και σκέψου πως υπάρχουν και χειρότερα..Όσο για το ύφος των αντιδημάρχων θα σου αντιπαραθέσω το ύφος Ταλούμη ..

  • Πανος
    Πανος Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 16:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Αε λύσει πρώτα το πρόβλημα με τα σκουπίδια ο κος Παυλής που είναι τώρα καλοκαίρι και κοντεύουμε να πεθάνουμε και μετά ασχολείται και με τους λογιστές και με τους δικηγόρους και με όποιους άλλους θέλει.

  • Λέανδρος
    Λέανδρος Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 14:09 Σύνδεσμος σχολίου

    @Βασίλης Δευτέρα, 15 Σεπτέμβριος 2014 07:36
    Ξύπνα Βασίληηηηηη! Αφού είσαστε άσχετοι, δεν ρωτάτε να μάθετε δυο πράγματα; Διάβασε να δεις τί γράφει παρακάτω η «Αρτεμις Δευτέρα, 15 Σεπτέμβριος 2014 02:42», μήπως σου λυθούν οι απορίες...Σου έχει πει κάποιος ότι δεν έρχονταν κάθε χρόνο ορκωτοί λογιστές στο δήμο; Πανάσχετε καταστροφολόγε...Παπαγαλάκι, παπαγαλίζεις ό,τι σου λένε, χωρίς καν να μπεις στον κόπο να ρωτήσεις αν αυτά που σου λένε ισχύουν...

  • Βασίλης
    Βασίλης Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 07:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Στον Δήμο Μαραθωνα ο Ψηνάκης έβαλε μεσα ορκωτούς λογιστές και κάνουν φύλλο φτερό τα πάντα.
    Για να δούμε εαν ο Παυλής κρατήσει την προεκλογική του υπόσχεση και κανει το ίδιο.
    Πρεπει σύντομα ο Ρακιτζής και οι Ορκωτοί λογιστές να μπουν στον Δήμο Τριπολης.

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 02:50 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΆΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ. ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ
    Φίλε συμφωνώ, γι' αυτό χαίρομαι το Σμυρνιώτη , γιατί δεν κατέβασε τα παντελόνια σε αυτούς τους συνομώτες, δεν τους έκανε τα χατήρια. Ενώ ο Παυλής ακόμα δεν άρχισε να διοικεί, ξεκίνησε να ξεπληρώνει γραμμάτια προεκλογικά.

  • Θάνος
    Θάνος Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 02:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελικά οι Παυλικοί έχουν πολύ πλάκα . Βλέπουν τον πρώην δήμαρχο που γελάει, βλέπουν την υπόλοιπη αντιπολίτευση που τους καυτηριάζει με χιούμορ και έχουν σκάσει από το κακό τους , που οι άλλοι είναι χαρούμενοι, ενώ αυτοί έχουν πέσει μέσα στο λάκο που έσκαβαν τόσο καιρό.
    Χα, χα, χα !!!

  • Αρτεμις
    Αρτεμις Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 02:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιωργία μου μάλλον δε ξέρεις ότι οι ορκωτοί λογιστές έρχονται κάθε χρόνο στο δήμο και ελέγχουν. Όλα αυτά τα χρόνια που έχουν έρθει και έχουν ελέγξει οι μόνες ατασθαλίες που έχουν βρεί είναι αυτές που άφησε ο κύριος Βάσνος. Δεν έχει βρει τίποτα άλλο. Εκτός εάν ο κος Παυλής κατασκευάσει καμία , έτσι για να έχει να λέει.

  • Γιωργία
    Γιωργία Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 23:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Τωρα άρχισαν να το καταλαβένουν τα
    Σμυρνιωτάκια πως έχασαν.
    Δεν ξέρουν ομως πως αυτή την εβδομάδα
    Έρχονται οι ορκωτοί λογιστές παντού
    Στο Δήμο στο Νομικό προσωπο στην Κεδυτ και στη
    ΔΕΥΑΤ.
    Άρχισαν τα όργανα παιδιά.

  • κονδορας
    κονδορας Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 22:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Σμυρνιωτακια εχετε πολύ γέλιο πατε να βγαλετε ανίκανο τον νεο Δημαρχο μεσα σε τρεις μέρες που ανέλαβε ενω δεν βλέπατε τα χαλια σας που τρέξατε και βγηκατε δεύτερη με 20 μοναδες διάφορα. ΚΆΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ. ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΡΟΥΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΤΟΝ ΚΏΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ. ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΓΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΤΙΝΑ. ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΜΙΣΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ .ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΛΕΞΕΙ Ο ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΑΠΡΟΚΑΚΥΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ

  • Γιώργος
    Γιώργος Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 22:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Και πολύ κλάμα σου λέω η Ζαμπαθά και ο Κοσκινάς.
    Ο Αυδής και ο Γκόφης ομως ηταν ολο χαμόγελα.
    Ο Γιαγγος δεν ήξερε που ήτανε.
    Καλό κουράγιο παιδιά πέντε χρονια ειναι θα περάσουν.

  • μαυρο χαλι
    μαυρο χαλι Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 19:18 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΥΡΟΒΟΛΑ, ΒΟΣΝΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΥΛΗ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΘΑΝΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΖΙΒΑ . ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!!!

  • Χασάπης
    Χασάπης Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 18:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανδρέα δεν έχεις δει ακόμα τίποτα. Με τις εξυπνάδες του Δημάρχου -Καρδινάλιου σε λίγο θα είμαστε όλοι και για γέλια και για κλάματα.

  • Ανδρέας
    Ανδρέας Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 18:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι 2 κυρίες του Σμυνιώτη στο Δημοτικό Συμβούλιο ηταν σαν να ευρίσκονται σε κηδεία κατάμαυρες και οι δυο. Που να δείτε τον Κοσκινά ακόμα χειρότερα μαύρο χάλι.
    Μόνο ο Γιαννάκης το διασκέδαζε ( φαίνεται πως αυτο το παιδί δεν εχει καταλάβει τι εχει συμβεί)
    Θα πέσει πολύ κλάμα μεσα στην πενταετία αδέλφια.

  • άντε γεια
    άντε γεια Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 17:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σμυρνιώτης είναι πολύ ενημερωμένος στο θέμα των σκουπιδιών , μπορείτε να γελάτε όσο θέλετε αλλά αυτές οι 10 ημέρες δημαρχίας Παυλή τον έχουν δικαιώσει τον Γιάννη όταν στα δημοτικά συμβούλια προέτρεπε τον Δημητράκη να διαβάσει τους νόμους και τον περιφερειακό σχεδιασμό , όταν ο Παυλής κοβόταν ότι όλη η ευθύνη των σκουπιδιών ήταν στον δήμο και τώρα λέει ότι μόνο την αποκομμιδή έχει ο δήμος και η περιφέρεια την διαχείριση, τώρα παρακαλάει τον Πετράν για λύση. Τελικά η λύση είναι το Τουρκοδέντρι ? Τόσο πολύ πια έχει δεσμευτεί να μην πάει στην αγία Τριάδα , και σε ποιούς ? Η πόλη είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για 6 μήνες ακόμα και αυτός όπως το πάει θα τρώμε με τα σκουπίδια και πάσχα. Είσαι άσχετος κύριε Παυλή και το ύφος χιλίων καρδιναλίων δεν μας αρέσει , εμείς θέλουμε δήμαρχο επικοινωνιακό και όχι αγριόσκυλο

  • Σοβαρός
    Σοβαρός Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 15:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Μη γελάς πολύ γιατί βλέπω να σου βγαίνει σύντομα το γέλιο ξινό...

  • ο τάφος ηταν σ ύλη μένος
    ο τάφος ηταν σ ύλη μένος Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 14:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Γιάννης εχει πολυ πλακα σαν αντί πολιτευση αυτη η πενταετία θα ειναι οτι πρέπει για να γελαμε

  • Θανάσης
    Θανάσης Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 12:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε μάλλον εσύ πρέπει να σκέφτεσαι πριν γράφεις.
    Το γεγονός ότι όλοι οι δήμοι έχουν πρόστιμα για τα σκουπίδια δείχνει ότι δε φταίνε οι δήμοι ή ο εκάστοτε δήμαρχος, αλλά ότι δεν έχει γίνει τίποτα από την Περιφέρεια που έχει την αρμοδιότητα για την αποκατάσταση των χωματερών και την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων.
    Δείχνει ότι μέχρι να τελειώσει ο περιβόητος διαγωνισμός τα προβλήματα θα συνεχίζονται. Δείχνει ότι ο Σμυρνιώτης αυτό που έπρεπε να κάνει σα δήμαρχος το έκανε πήγε στα δικαστήρια και πέτυχε αναστολή των προστίμων.
    Οσο ήταν ο Σμυρνιώτης δήμαρχος ΄ έπαιρνε φορολογική ενημερότητα. Τώρα γιατί δε μπορεί να πάρει ο Κος Παυλής που είναι και λογιστής και θα έπρεπε να τα ξέρει καλύτερα αυτά μάλλον κάτι δείχνει.

  • αρκαδας
    αρκαδας Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014 19:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ...δεν καταλαβα...επειδη εχουν ΚΑΠΟΙΟΙ αλλοι δημοι και ΟΧΙ ολοι οι δημοι εχουν προβληματα θα πρεπει να ακολουθησουμε την ιδια παγια τακτικη;;;;
    Για συνελθετε μερικοι εδω μεσα λεω εγω,για κουνηστε λιγο την κεφαλα σας και σκεφτειτε τι θα γραψετε πρωτα.
    Δεν ειναι υποχρεωτικο ο καθε χαζοβιολης/χαζοβιολα να γραφουν ο,τι σκεφτουν....

  • μη επωνυμοσ
    μη επωνυμοσ Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014 13:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ , θα λυσει και το προβλημα , με τα καθισματα του νεου του συνεταιρου !!! χι !!χι!! χι !!

  • επωνυμος
    επωνυμος Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014 13:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Και είναι και ΕΠΩΝΥΜΟΙ τώρα !!!!!

  • vv
    vv Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014 11:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανθρωπάκια ... μην πιάνετε στο στόμα σας τον ΚΥΡΙΟ ΒΟΣΝΟ και τον ΚΥΡΙΟ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟ !! ειναι εκλεγμένοι δημοκρατικά !!!!

  • Κώστας
    Κώστας Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014 23:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε Παυλή αυτοί που ανακατεύουν τα σκουπίδια είναι οι φίλοι των συμβούλων σας , το κυρίου Βόσνου και του Κου Κακλαμάνου.
    Τους ξέρει όλη η Τρίπολη. Εσείς τώρα τους ανακαλύψατε?

  • Νατάσα
    Νατάσα Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014 23:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας ρωτήσει να μάθει ο κύριος Παυλής ότι πρόστιμα για τα σκουπίδια έχουν σχεδόν όλοι οι δήμοι της Περιφέρειας και έχουν όλοι οι δήμοι θέμα με τη φορολογική ενημερότητα.
    Βλέπετε από τη μία είναι υπεύθυνη η Περιφέρεια για τη διαχείριση των απορριμάτων και από την άλλη ενώ είναι αυτή υπεύθυνη , ρίχνει και τα πρόστιμα.
    Υποτιθεται ότι όλα αυτά ο κος Παυλή που είναι και λογιστής πρέπει να τα ξέρει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...