Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σημαντικές εξελίξεις για τα σκουπίδια της Τρίπολης μετά από ενέργειες Λυκουρέντζου!

Σημαντικές εξελίξεις για τα σκουπίδια της Τρίπολης μετά από ενέργειες Λυκουρέντζου!
Το πρόβλημα με τα σκουπίδια αποτέλεσε το μοναδικό θέμα συζήτησης στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το βράδυ της Τετάρτης, στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.
Αρκετός κόσμος, από την Τρίπολη, τη Δόριζα, το Μάναρη και άλλες περιοχές του Δήμου ήταν παρόντες στη συνεδρίαση, καθώς και εκπρόσωποι φορέων.
Αρχικά, ο Δήμαρχός είπε ότι είχε συνάντηση με τον Ανδρέα Λυκουρέντζο και του γνωστοποίησε ότι έστειλε μία επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας, Μάκη Βορίδη.
Στη συνέχεια, είπε ότι ο Υπουργός Υγείας απάντησε στον κ. Λυκουρέντζο σύμφωνα με την οποία ότι ισχύει η υγειονομική διάταξη και ότι πρέπει να εκδοθεί νέα ΚΥΑ για μεταφορά σκουπιδιών στη Φυλή.
Μετά ο κ. Λυκουρεντζος έστειλε στο Δήμαρχο νέα επιστολή και του ζητά να αξιοποιήσει αυτή την εξέλιξη και να ζητήσει νέα ΚΥΑ για να την παράταση μεταφοράς σκουπιδιών στη Φυλή.
Ο Βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, δίδει στην δημοσιότητα την αλληλογραφία του με τον Υπουργό Υγείας, κ. Μάκη Βορίδη, και στον Δήμαρχο Τρίπολης, κ. Δημήτριο Παυλή, με θέμα:
«Επείγουσα αποκομιδή των στερεών απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης», μέσω της οποίας προκύπτει ότι είναι εφικτή η άμεση διακομιδή των απορριμμάτων στον Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής.
Oι επιστολές:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΒΟΡΙΔΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΟΡΙΔΗ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΑΥΛΗ

 

1 σχόλιο

  • tripper
    tripper Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 20:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Παυλή σε έσωσε ο Ανδρέας! Εκτός αν βρήκες σε ποια τσέπη είχες την λύση...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...