Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΤΩΡΑ: Νέα διαμαρτυρία για τα σκουπίδια στην Τρίπολη! (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)

ΤΩΡΑ: Νέα διαμαρτυρία για τα σκουπίδια στην Τρίπολη! (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολιτών, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, έξω από το Δημαρχείο της Τρίπολης, για το πρόβλημα με τα σκουπίδια. Το «Καλημέρα Αρκαδία» είναι εκεί και σάς μεταφέρει τις εξελίξεις:
Πριν τις 10.00, κόσμος συγκεντρώθηκε με πανό έξω από το κτίριο του Δημαρχείου, στην οδό Λαγοπάτη.
Στο σημείο ήταν πολλά παιδιά από το 1ο Δημοτικό και το 12ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης μαζί με τους γονείς τους και εκπαιδευτικούς.
Επίσης, στην ίδια συγκέντρωση συμμετείχαν πολίτες που είχαν προχωρήσει σε διαμαρτυρία την περασμένη εβδομάδα στην Πλατεία Πετρινού.
Ο κόσμος φώναζε να παραιτηθούν Τατούλης και Παυλής, ενώ για τον Δήμαρχο κάποιοι έλεγαν το σύνθημα «Παυλή, δεν κάνεις, ούτε για τσοπάνης»!
Για λόγους ασφαλείας στο σημείο βρέθηκε αστυνομική δύναμη, ενώ όλες οι είσοδοι του Δημαρχείου αλλά και ο χώρος του πάρκινγκ ήταν κλειστοί.
Σε γενικές γραμμές το κλίμα ήταν ήρεμο.
Οι συγκεντρωθέντες κατευθύνθηκαν μετά προς το κτίριο της Περιφέρειας. Κατά τη διάρκεια της πορείας τα συνθήματα δε σταμάτησαν να ακούγονται από τους μικρούς μαθητές, αλλά και τους μεγαλύτερους. Ο κόσμος όσο περνούσε η ώρα πλήθαινε.
Μόλις έφτασαν στο κτίριο της περιφέρειας, φώναξαν όλοι συνθήματα, ενώ επικράτησε για λίγα λεπτά αναταραχή, με υπάλληλο της περιφέρειας, χωρίς ωστόσο να δοθεί συνέχεια.
Τελικά, δεν θα γίνει συνάντηση πολιτών και μαθητών με τον Περιφερειάρχη. Αυτό που θα γίνει είναι δηλώσεις του Πέτρου Τατουλη, για τη λύση στο πρόβλημα και επίσκεψη των πολιτών στο περιφερειακό συμβούλιο, στις 4 το απόγευμα. 

Βασιλική Παπαδοπούλου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...