Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η αναβολή στη μεταφορά του Μουσικού Σχολείου στο νέο του κτίριο και η ενόχληση του Β. Μπιστόλα (vd)

Η αναβολή στη μεταφορά του Μουσικού Σχολείου στο νέο του κτίριο και η ενόχληση του Β. Μπιστόλα (vd)
Λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας του Μουσικού Σχολείου, που έγινε την Πέμπτη, στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, πήρε το λόγο και μίλησε ο διευθυντής του Σχολείου Βασίλης Μπιστόλας ο οποίος αναφέρθηκε στο νέο κτίριο και τη νέα σελίδα που ξεκινά για το Μουσικό.

Εξήγησε ότι αυτά που θα πει, θα τα διαβάσει από τα χαρτιά του, διότι όταν κάποια στιγμή στο παρελθόν μίλησε αυθόρμητα, βρέθηκε κατηγορούμενος. Πρόσθεσε όμως ότι αθωώθηκε και δικαιώθηκε για αυτά που είχε πει τότε, διότι αν δεν τα είχε πει, το σχολείο δεν θα είχε τελειώσει.

«Κάνοντας τον απολογισμό της φετινής χρονιάς, μέχρι στιγμής, θα σταθώ αρχικά στα προβλήματα στελέχωσης, που παρά τα οικονομικά αδιέξοδα που υπάρχουν στην πατρίδα μας, περιορίστηκαν σε ελάχιστα», είπε αρχικά.
«Βεβαίως, αυτή τη χρονιά, ήταν και η όμορφη αναμονή ενός σχολείου που όλο τελείωνε και τελικά κατάφερε να ολοκληρωθεί και διοικητικά να παραδοθεί» τόνισε, στη συνέχεια.

Με αφορμή την ανακοίνωση του Δήμου Τρίπολης και συγκεκριμένα για τη φράση ότι «καθησυχάζει τους μαθητές και τους γονείς του ότι η σχολική χρονιά θα ολοκληρωθεί στο σημερινό κτίριο, στον Άγιο Βασίλειο» είπε: «Δηλαδή υπήρχε αγωνία και φόβος διάχυτος από πλευράς μαθητών και καθηγητών και γονέων, μήπως πάμε στο νέο σχολείο;

…Γιατί με την ανακοίνωση του δήμου συμπεραίνει κανείς ότι η μεταφορά είναι κάτι τραγικό, επίπονο και ως εκ τούτου οφείλει η δημοτική αρχή να καθησυχάσει τους πολίτες και να τους προστατεύσει από την όποια αυθαίρετη μεταφορά του σχολείου.

Βεβαίως δεν τα εμπνεύστηκε η δημοτική αρχή όλα αυτά, πιθανόν να υπάρχουν σχετικές εισηγήσεις για αυτά και εκεί είναι το πρόβλημα … στις εισηγήσεις».
«Μού αρκεί πως τελείωσε το κτίριο», πρόσθεσε.

Και μετά, είπε: «Δεν είμαι αφελής και για τούτο αναγγέλλω πως θα συγκαλέσω καθώς επιβάλει ο νόμος το σχολικό συμβούλιο για να αναζητήσουμε την αλήθεια για να απελευθερωθούμε όλοι από τις ευθύνες που μας αποδίδονται γιατί πιστέψαμε ως αφελείς καθώς μας είπαν ότι επιτέλους θα έχουμε αίθουσα να γράψουν οι μαθητές εξετάσεις ένας – ένας, ανθρώπινα».

«Οι εξετάσεις θα γίνουν στο παλιό σχολείο το οποίο ερευνήθηκε σήμερα και διαπιστώθηκε πως τα πάντα είναι καλώς, χωρίς την παρουσία του διευθυντή του εκεί.
… Η γιορτή του τέλους του σχολικού έτους γίνεται για τελευταία στο Πνευματικό κέντρο από του χρόνου όμως θα γίνεται στο δικό μας σχολείο.» είπε κλείνοντας.
Δείτε το βίντεο.

3 σχόλια

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Σάββατο, 09 Μαϊος 2015 10:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ Κ.ΜΠΙΣΤΟΛΑ! ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ! ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΗΣΥΧΙΑ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!!! ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ.

  • Ακης
    Ακης Σάββατο, 09 Μαϊος 2015 09:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιγα ρε Μπιστολα μην τρεχουν τα παιδια απο δω και απο κει μεσα στις εξετασεις επειδη ετσι γουσταρεις εσυ. Δε σου κοβει καθολου;

  • Ανων
    Ανων Σάββατο, 09 Μαϊος 2015 00:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπιστολας νόμιζε οτι τα παιδιά μας θα δώσουν εξετάσεις στους δρόμους!! Έλεος ποια λίγο σεβασμό στα παιδιά μας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...