Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συζήτησαν για την εκλογική λίστα της Αρκαδίας στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ! (vd)

Συζήτησαν για την εκλογική λίστα της Αρκαδίας στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ! (vd)
Με αφορμή την πρώτη συνάντηση που είχαν τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος στο πλαίσιο της έναρξης της προεκλογικής εκστρατείας για τις επερχόμενες εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας μίλησε ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας ,Βασίλης Τσίρμπας.
Έκανε γνωστό πως τα θέματα της συγκέντρωσης αυτής ήταν η προετοιμασία των εκλογών, η δημιουργία της εκλογικής επιτροπής καθώς και η συζήτηση των υποψήφιων του Νομού Αρκαδίας.
Στην συνεχεία τον λόγο πήρε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Πέτρος Καραγιώργος, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε:
«Στόχος είναι η αυτοδυναμία ,εάν είναι δυνατό»
««Έχουμε λύσει μερικά προβλήματα, αλλά τα μεγάλα τα πολλά και τα δύσκολα είναι μπροστά μας» πρόσθεσε.
«Είμαστε ρεαλιστές  λύσαμε κάποια προβλήματα όπως τη συζήτηση για το χρέος και το ζήτημα ανάπτυξης με το πακέτο Γιουνκέρ»
«Κάθε Έλληνας θα πληρώνει ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει» τόνισε.
«Είμαστε ειλικρινείς μπροστά στον ελληνικό λαό, κάπου είχαμε υπερτιμήσει τις δυνάμεις μας, αλλά δεν έχουμε σκοπό στις συζητήσεις και στον απολογισμό που θα κάνουμε να κρύψουμε τίποτα»
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τα μέλη της παράταξης που αποχώρησαν, απάντησε ότι «αυτά τα δείχνει η ζωή, ποιος έχει δίκιο και άδικο», αποκαλύπτοντας μάλιστα την εκτίμηση ότι συνολικά από το κόμμα δεν θα φύγει πάνω από το 10%.
«Το κεφάλαιο Αλέξης Τσίπρας  δεν έχει εξαντληθεί, γιατί αυτά τα οποία περνάει η χώρα δεν φταίνε οι 6 μήνες που κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά τα 40 χρόνια των προηγούμενων κυβερνήσεων» είπε κλείνοντας.
Το λόγο στην συνέχεια πήρε ένα ιστορικό μέλος του κόμματος Κώστας Γιαλής, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αποφάσισα να παραμείνω στην αριστερή παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί 70 χρόνια πάλευα να βγει μια κυβέρνηση της Αριστεράς, και πάνω που ήρθε το πετάμε στον δρόμο»
Μ.Σ.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...