Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χορωδία Τρίπολης: Συγχαρητήρια σε Λυμπέρη - Λουκά και Γεωργακόπουλο για την εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής

Χορωδία Τρίπολης: Συγχαρητήρια σε Λυμπέρη - Λουκά και Γεωργακόπουλο για την εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής
Η εκπαιδευτικός Ανεζίνη Λυμπέρη – Λουκά, αποδεχόμενη την πρόταση του Δημάρχου κυρίου Δημήτρη Παυλή καθώς και της Οργανωτικής Επιτροπής της Διεκδίκησης της αναδοχής του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το έτος 2021, ήταν η κεντρική παρουσιάστρια της βραδιάς στην επίσημη εκδήλωση. Η παρουσίαση έγινε με απόλυτη επιτυχία και έλαβε χώρα τη Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, ώρα 18:30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος.
Η Ανεζίνη Λυμπέρη – Λουκά είναι υποδιευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τριπόλεως και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Επί σειρά ετών είναι καλλιτεχνικό μέλος της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και παρουσιάζει σχεδόν όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί το Σωματείο.
Θερμά συγχαρητήρια από τους Μαέστρους, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Καλλιτεχνικά Μέλη της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
Επίσης, ο ταλαντούχος νέος πιανίστας, Βασίλης Γεωργακόπουλος, εκπροσώπησε με επιτυχία τη νέα γενιά μουσικών της Τρίπολης στο Μέγαρο Μουσικής. Αποδεχόμενος την πρόταση του Δημάρχου κυρίου Δημήτρη Παυλή και της Οργανωτικής Επιτροπής Διεκδίκησης της αναδοχής του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας για το 2021, συμμετείχε στην επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου στις 18:30, στην αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος, του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Ο καθηγητής του των Ανώτερων Θεωρητικών, μουσουργός Γιώργος Καρκούλης και η καθηγήτριά του, του πιάνου Ελένη Αλεξοπούλου του εύχονται μια λαμπρή καριέρα!
Θέρμα συγχαρητήρια εκ μέρους των Μαέστρων, του Διοικητικού Συμβουλίου και των Καλλιτεχνικών Μελών της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...