Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εκλογές στο Σωματείο Επαγγελματιών Άστρους

Εκλογές στο Σωματείο Επαγγελματιών Άστρους

Την Τετάρτη 9  Οκτωβρίου 2013 και ώρες από 18:00 έως και 21:00  στο Ίδρυμα Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη στην αίθουσα φιλαρμονικής,  θα διεξαχθεί Γενική Συνέλευση του Σωματείου Επαγγελματιών Άστρους, με θέματα:

οικονομικός απολογισμός 2013

απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ.

Διεξαγωγή εκλογών, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εκπροσώπων για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και ΝΔ Ελλάδος

 Η κατάθεση υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο και εκπροσώπων για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και ΝΔ Ελλάδος , λήγει τη Δευτέρα7 Οκτωβρίου  , ενώ οι εγγραφές των νέων μελών μπορούν να γίνουν δεκτές έως την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.

Στις εκλογές έχουν δικαίωμα ψήφου τα ταμειακώς εντάξει μέλη για τα έτη 2012 και 2013, ενώ κατά τη διάρκεια των εκλογών μπορούν να εξοφλήσουν τις συνδρομές τους στο Σύλλογο όσοι έχουν οφειλές ώστε να μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Εγγραφές νέων μελών καθώς και καταθέσεις αιτήσεων για υποψηφιότητες θα παραλαμβάνονται από τον πρόεδρο και τον  Γ. Γραμματέα του Σωματείου μας .

Επίσης μπορείτε να αποστείλετε την υποψηφιότητα σας ηλεκτρονικά στοmailτου Σωματείου  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για το Δ.Σ.

ο Πρόεδρος  Κατσής Δημήτρης                                            

 ο Γ. Γραμματέας Τζιβελόπουλος Φώτης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...