Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καμπύλης: "Συνεχίζουμε απρόσκοπτα τη συνεργασία μας με την Περιφέρεια. Εύχομαι στον κ. Σκαντζό καλή και δημιουργική θητεία"

Καμπύλης: "Συνεχίζουμε απρόσκοπτα τη συνεργασία μας με την Περιφέρεια. Εύχομαι στον κ. Σκαντζό καλή και δημιουργική θητεία"
Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης σε ανάρτησή του αναφέρει ... "Από την συνάντησή μου με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας κ. Μανώλη Σκαντζό.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήσαμε τα θέματα που αφορούν σε έργα της Περιφέρειας στα όρια του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Του έθεσα τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής σχετικά με τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στον Περιφερειακό δρόμο Άστρους - Λεωνιδίου, στην διασταύρωση Παραλίου Άστρους και στην ευθεία που οδηγεί στο Παράλιο Άστρος προκειμένου να μειωθεί η επικινδυνότητα αυτών των σημείων. Επίσης ζήτησα από τον νέο Αντιπεριφερειάρχη να προχωρήσουν οι απαιτούμενες διαδικασίες ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα που είχαν δρομολογηθεί σε συνεργασία με τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Λαμπρόπουλο. Πέραν των άλλων συζητήσαμε και τα προβλήματα που υπάρχουν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο και οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κλεώπας Γεώργιος και Καμπύλης Κωνσταντίνος, η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Β.Κ. κα Αναγνωστάκου Χριστίνα, η Δημοτική Σύμβουλος κα Κορδονούρη Μεταξία καθώς και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Άστρους και Μελιγούς.
? Ύστερα από την επίσκεψη του κ. Σκαντζού προσβλέπουμε σε μια συνεχή και αποτελεσματική συνεργασία προς όφελος του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Συνεχίζουμε απρόσκοπτα τη συνεργασία μας με την Περιφέρεια Πελοποννήσου προκειμένου να αξιοποιήσουμε κάθε διαθέσιμο πόρο προς όφελος του Δήμου μας, τα προβλήματα του οποίου γνωρίζει άλλωστε πάρα πολύ καλά ως πρώην Δήμαρχος. Εύχομαι στον κ. Σκαντζό να έχει μια καλή και δημιουργική θητεία."
 

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...