Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το νέο Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου συνάντησε ο Πρόεδρος της ΠΕΑ μαζί με τον Π. Βαλασόπουλο

Το νέο Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου συνάντησε ο Πρόεδρος της ΠΕΑ μαζί με τον Π. Βαλασόπουλο

Στις 30 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας με το νέο Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου κ. Νίκο Χρόνη και τον Πρόεδρο της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων κ. Γεώργιο Ζαραφέτα.

Αυτή η συνάντηση έλαβε χώρα στο γραφείο του Διοικητή επί του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, όπου συμμετείχε και ο Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη, ο Παναγιώτης Βαλασσόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Α. αφού εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια στον κ. Χρόνη του ιδίου αλλά και ολοκλήρου του Δ.Σ Της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα τονίζοντας ότι: Η Π.Ε.Α. ιδρύθηκε για να βοηθήσει την ανάπτυξη της Αρκαδίας, συνεργαζόμενη με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και με όλους τους φορείς. Μέσα σ΄αυτές τις δραστηριότητες εντάσσεται και το Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Το ενδιαφέρον μας αυτό το έχουμε αποδείξει με την άριστη συνεργασία που είχαμε με τις προηγούμενες Διοικήσεις του Νοσοκομείου μέχρι σήμερα, προάγοντας πάντα την ανάπτυξή του καθώς και την βελτίωση της παροχής υπηρεσιών, προβάλλοντας πάντα τα θετικά αλλά και κριτικάροντας τα αρνητικά των Διοικούντων.

Σας δηλώνουμε κ. Διοικητά ότι από την πλευρά της Π.Ε.Α. θα έχετε αμέριστη και ειλικρινή στήριξη για να πετύχετε στο βαρύ έργο που αναλάβατε σ΄αυτούς τους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε.

Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, αφορά όλους τους Αρκάδες και σεις ως Αρκάς στην καταγωγή θα τιμήσετε με το έργο σας και την προσφορά σας την Αρκαδία, αναβαθμίζοντας την ποιότητα υπηρεσιών υγείας του νοσοκομείου.

Τελειώνοντας θα ήθελα και πάλι να σας ευχαριστήσω που με δεχθήκατε και σας ενημερώνω ότι η Π.Ε.Α. έχει ζητήσει και έχει προγραμματισθεί συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας για θέματα, που αφορούν την Αρκαδία.

Ο Διοικητής ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την γνωριμία αυτή και συνεχάρη την Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων για το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο και για τη μεγάλη της δραστηριότητα που αναπτύσσει για την ανάπτυξη της Αρκαδίας.

Τελειώνοντας τόνισε πως ευελπιστεί η μελλοντική συνεργασία να είναι καρποφόρα για το καλύτερο της Αρκαδίας και των Αρκάδων.

Για το Δ.Σ.

Ο Γεν. Γραμματέας

ΠΑΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...