Menu
RSS
Τετάρτη, 15/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μουσική εκδήλωση διαμαρτυρίας για την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Άστρους

Μουσική εκδήλωση διαμαρτυρίας για την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Άστρους
Την Τρίτη 04/03/2014 και ώρα 14.οο μ.μ ο υποψήφιος Δήμαρχος της “Κυνουρίας Γη” Γιάννης Γιοβάς επισκέφτηκε το Κ.Υ Άστρους, για να ενημερωθεί για τις ελλείψεις των οδηγών των ασθενοφόρων, και γενικά για την λειτουργία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Μαζί του παρευρέθησαν οι υποψήφιοι, Τζιβελόπουλος Φώτης, Μπούζιος Βασίλης, Μίλης Γιάννης, Πούλος Παναγιώτης.
Λόγω απουσίας τη Διευθύντριας Κας Περδικάκη, ενημερωθήκαμε από τον Ιατρό Κο Πατούρα για τα προβλήματα του Κ.Υ, και κυρίως για το πιο βασικό: την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρων και τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, από τον Δήμο, από πολιτικούς και από τους Φίλους του Κ.Υ.
Ενημερώσαμε ότι ως «Κυνουρίας Γη» ετοιμάζουμε Μουσική Εκδήλωση Διαμαρτυρίας, για την επόμενη Κυριακή 16/03/2014, με την συμμετοχή ντόπιων μουσικών για το σκοπό αυτό, όπως έχει ξανασυμβεί και στο παρελθόν για την αγορά του ασθενοφόρου.
Στην εκδήλωση αυτή θα Καλέσουμε όλους του Κατοίκους της Περιοχής Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, τους φίλους του Κ.Υ Άστρους, την Κα Διευθύντρια και τους εργαζομένους του Κ.Υ, Τα Σωματεία & Συλλόγους Επαγγελματιών της περιοχής , όλους τους Πολιτιστικούς & Εξωραϊστικούς Συλλόγους.
Επίσης όλους τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων , Δασκάλων, Καθηγητών, Αθλητικών Σωματείων και λοιπών φορέων, σε εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις ελλείψεις του Κ.Υ Άστρους.
Θα πρέπει όλοι να δώσουμε δυναμικό παρόν και να εκδώσουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας με υπογραφές προς τον Υπουργό Υγείας για να καταλάβει ότι ο λαός της Βόρειας Κυνουρίας, δεν τρώει παντεσπάνι άλλα ξέρει να μάχεται και να διεκδικεί για τα αυτονόητα, την Δημόσια Δωρεάν Υγεία, χωρίς κανένα ρίσκο να χαθεί μια ακόμη ζωή ελλείψει οδηγών, επειδή έτσι αυτοί αποφάσισαν για εμάς, χωρίς εμάς !!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην Κεντρική Πλατεία Άστρους, στις 16/03/2014 ΕΝΩΜΕΝΟΙ για τον ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ , ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ Κ.Υ και την ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΟΔΗΓΩΝ , γιατί μας αφορά όλους.

1 σχόλιο

  • Ο ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΤΗΣ
    Ο ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΤΗΣ Σάββατο, 08 Μαρτίου 2014 14:01 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:
    1.ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΖΗΤΑΜΕ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.
    2.Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ....ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ.ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ.490 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ.
    3..Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙ ΚΑΛΥΨΗ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.,ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΕΟΝΑΖΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.ΑΥΤΟ ΑΜΜΕΣΑ.
    4.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ,ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΝΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ Η ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    5.Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΝΑ ΑΡΚΕΣΤΕΙ ΣΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...