Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 20 Μαϊος 2014 - Kalimera Arkadia

Οι «τίτλοι τέλους», οι συμμαχίες της δεύτερης Κυριακής και η μεταβολή της Αντωνίας!

- Αγωνία επικρατεί στα επιτελεία των μονομάχων του δεύτερου γύρου εν ΄όψει των εκλογών της Κυριακής. Τόσο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όσο και στους Δήμους της Αρκαδίας υπάρχουν μυστικά σχέδια και κρυφές κινήσεις από όλες τις πλευρές. Το παρασκήνιο σε όλο του το μεγαλείο. Καλημέρα Αρκαδία!
Διαβάστε περισσότερα...

Οι σταυροί όλων των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων στην Αρκαδία! (ανανεώνεται)

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τους δικαστικούς αντιπροσώπους, η σταυροδοσία των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στην Αρκαδία, για τους 8 συνδυασμούς, διαμορφώνεται ως εξής:
Διαβάστε περισσότερα...

Πανηγυρικός εσπερινός και περιφορά εικόνας για τη γιορτή Κωνσταντίνου και Ελένης (vd)!

Την Τρίτη Μαΐου 2014, το απόγευμα,  παραμονή της Εορτής του Αγίου Κων/νου, ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό στην Ενορία Αγίου Κων/νου Ματζαγρά Τριπόλεως.
Διαβάστε περισσότερα...

Κολοβός: «Την Κυριακή η Γορτυνία κάνει την ανατροπή και την αλλαγή»

Με δήλωσή του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας, Ανδρέας Κολοβός αναφέρει: «Ως επικεφαλής της Γορτυνιακής Συμπαράταξης και εκ μέρους των 161 υποψηφίων του συνδυασμού μας, εκφράζω τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου στους 3.656 πολίτες της Γορτυνίας που μας τίμησαν με τη ψήφο τους.
Διαβάστε περισσότερα...

Αρνητική ψήφο στην παράταξη Σμυρνιώτη αποφάσισαν στο «συνδυασμό Τζιούμη» για το β’ γύρο των εκλογών

Νέα συνάντηση των υποψηφίων της παράταξης «Τρίπολη Αύριο» έγινε το βράδυ της Τρίτης, με μοναδικό θέμα συζήτησης τη στάση που θα τηρήσει ο συνδυασμός τη δεύτερη Κυριακή.
Στην απόφαση που κατέληξαν εκφράζεται ξεκάθαρα αρνητική θέση για το συνδυασμό Σμυρνιώτη και την πολιτική που ακολούθησε τα προηγούμενα 3,5 χρόνια.
Διαβάστε περισσότερα...

Δωρεάν θα γίνονται δεκτοί οι ανασφάλιστοι στα νοσοκομεία

Δωρεάν πρόσβαση στις μονάδες υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ) έχουν όλοι οι πολίτες που έχουν απωλέσει την ασφαλιστική τους ικανότητα και παράλληλα σε δευτεροβάθμιο επίπεδο (νοσοκομεία) θα γίνονται δεκτοί ως επείγοντα περιστατικά. Τα παραπάνω ανέφερε ο υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΡΙΤ, επισημαίνοντας ότι «υποχρέωση της Πολιτείας είναι κάθε πολίτης να έχει πρόσβαση σε ένα ελάχιστο πακέτο υπηρεσιών υγείας».
Διαβάστε περισσότερα...

Οι σταυροί των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων Μεγαλόπολης

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης σας παρουσιάζει τους σταυρούς των υποψηφίων συμβούλων των 3 συνδυασμών. Τα στοιχεία τα έχουμε πάρει από τα εκλογικά κέντρα των συνδυασμών.
Διαβάστε περισσότερα...

Σε ισχύ η πρόσκληση για ανοιχτό διάλογο με τον κ. Τατούλη

Στην τελική ευθεία για την εκλογή νέας Περιφερειακής Διοίκησης στην Πελοπόννησο θεωρούμε εκ των ων ουκ άνευ έναν ανοιχτό δημόσιο διάλογο μεταξύ των δύο διεκδικητών της θέσης του Περιφερειάρχη στις εκλογές της Κυριακής της 25ης Μαΐου.
Διαβάστε περισσότερα...

Η ανακοίνωση της Παγγορτυνιακής Συμμαχίας για τους ετεροδημότες

Η Παγγορτυνιακή Συµµαχία Πολιτών για να διευκολύνει τους ετεροδηµότες της Αττικής που ψηφίζουν στην Γορτυνία έχει προγραµµατίσει λεωφορεία για την µεταφορά τους από Αττική προς Γορτυνία.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...