Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 29 Μαϊος 2014 - Kalimera Arkadia

Επτά προσλήψεις θα γίνουν στο εργοστάσιο της ΔΕΗ Μεγαλόπολης!

Σε επτά προσλήψεις θα προχωρήσει η ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη προκειμένου να καλύψει εποχικές και πρόσκαιρες ανάγκες του Λιγνιτικού Κέντρου.
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 10 Ιουνίου 2014.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός, η στρατιωτική πειθαρχία και οι … τρομερές συμπτώσεις!

- Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Παυλής στην συνέντευξη τύπου που έδωσε στα τοπικά ΜΜΕ της Αρκαδίας. Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του νέου Δημάρχου Τρίπολης αμέσως μετά τις εκλογές και ήταν ...λαλίστατος! Καλημέρα Αρκαδία!

Διαβάστε περισσότερα...

Το «ευχαριστώ» από την Κλειώ Κορώνη – Παπαντωνίου για την εκλογή της στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Η Παιδίατρος Κλημεντίνη Κορώνη – Παπαντωνίου, σε ευχαριστήριο της, αναφέρει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους πολίτες της Αρκαδίας , που παρά τον πολύ σύντομο προεκλογικό αγώνα , με στήριξαν σε μια τόσο δύσκολη εκλογική μάχη , όπως αυτή των περιφερειακών εκλογών, δίνοντας μου την δυνατότητα να εκπροσωπήσω τους ίδιους και τον νομό μας, στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο.

Διαβάστε περισσότερα...

Παυλής στο «Καλημέρα Αρκαδία»: «Έτσι θα διοικήσω το Δήμο Τρίπολης την επόμενη 5ετία» (vd)!

Αποκλειστικά - Η πρώτη μεγάλη διαδικτυακή συνέντευξη του νέου Δημάρχου
 
Στο kalimera-arkadia.gr παραχώρησε την πρώτη του μεγάλη διαδικτυακή συνέντευξη, ο νέος Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, μετά την εκλογική του νίκη, στις δημοτικές εκλογές.
Στη συνέντευξη αυτή, ο Δημήτρης Παυλής αναλύει όλο το πλάνο του για το πώς θα διοικήσει το Δήμο Τρίπολης, από το την 1η Σεπτεμβρίου και για τα επόμενα πέντε χρόνια, απαντώντας στα ερωτήματα του Μηνά Αρτόπουλου.
Διαβάστε περισσότερα...

Ξεσηκώνονται οι ιδιοκτήτες φορτηγών αυτοκινήτων στην Αρκαδία (vd)

Συγκέντρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ιδιοκτητών φορτηγών αυτοκινήτων δημοσίας χρήσης, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Mec Παιανίας, το Σάββατο, στις 11:00.

Διαβάστε περισσότερα...

Το ευχαριστήριο μήνυμα του νέου Δημοτικού Συμβούλου Γορτυνίας Γιώργου Παρασκευόπουλου

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Γιώργος Παρασκευόπουλος, Γορτύνιος στην καταγωγή, ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του Ανδρέα Κολοβού και κατάφερε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος (στην εκλογική περιφέρεια Κοντοβάζαινας).

Σε μήνυμά του, μέσα από το kalimera-arkadia.gr, αναφέρει:

Διαβάστε περισσότερα...

Το τελευταίο αντίο στο «Σωτήρο» είπε η Τρίπολη

Σε μία βροχερή μέρα, η πόλη της Τρίπολης αποχαιρέτησε τον Σωτήρο Αναγνωστόπουλο. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε το απόγευμα στο Ναό του Προφήτη Ηλία, όπου πολύς κόσμος πήγε να πει το τελευταίο αντίο σε μία από τις πιο αγαπητές φυσιογνωμίες της πόλης.

 

Διαβάστε περισσότερα...

Δεν θα παραστεί στις εκδηλώσεις των Δολιανών ο Ανδρέας Λυκουρέντζος

Ο Βουλευτής Αρκαδίας, κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, δεν θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 193η  Επέτειο της Ιστορικής μάχης των Δολιανών έτους 1821, λόγω της μετάβασης του στη
Διαβάστε περισσότερα...

Θρήνος στην Κυνουρία - «Έσβησε» ο 19χρονος που είχε τραυματιστεί βαριά σε τροχαίο έξω από τις Ρίζες…

Την περασμένη Δευτέρα, το kalimera-arkadia.gr σας είχε ενημερώσει για το σοβαρό τροχαίο το οποίο συνέβη κοντά στο χωριό Ρίζες της Τεγέας. Τότε, είχαμε αναφέρει ότι ένας 19χρονος νεαρός είχε υποστεί βαριά τραύματα και είχε άμεσα διακομιστεί σε Νοσοκομείο της Αθήνας, διότι η κατάσταση του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη.

Διαβάστε περισσότερα...

Στην Αυστρία θα «χτιστεί» φέτος ο Αστέρας (εικόνες)!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Αστέρας Τρίπολης θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο εξωτερικό, καθώς επιλέχθηκε το προπονητικό κέντρο που βρίσκεται στο πανέμορφο Τίρολο της Αυστρίας.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...