Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 03 Μαϊος 2014 - Kalimera Arkadia

Ανακηρύχθηκαν οι 6 συνδυασμοί στο Δήμο Τρίπολης – Οι υποψήφιοι και τα κενά ανά ψηφοδέλτιο!

Και τυπικά ανακηρύχθηκαν οι έξι συνδυασμοί οι οποίοι θα συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές της Τρίπολης, στις 18 Μαΐου 2014.
Πρόκειται για μία αναμενόμενη εξέλιξη αφού δεν υπήρξε σοβαρό πρόβλημα για κάποιο εκ των 6 συνδυασμών.
Διαβάστε περισσότερα...

Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στο χωριό Πάπαρι για τα 30 χρόνια Αρχιερωσύνης του Μητροπολίτη Αλέξανδρου

Το Σάββατο της 3ης  Μαΐου 2014 το απόγευμα τελέσθηκε πολυαρχιερατικός Εσπερινός στην Ενορία του Αγίου ΝικολΝικολάου Πάπαρι Μαντινείας, επ’ ευκαιρία της εκκινήσεως των εορταστικών εκδηλώσεων δια την συμπλήρωσηΤριάκοντα Ετών Αρχιερωσύνης του Σεβ. Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
Το χωριό Πάπαρι τυγχάνει γενέτειρα του Σεβ. Μητροπολίτου μας και για αυτό το λόγο τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό όπου ο Σεβ. Μητροπολίτης μας ως μικρό παιδί έλαβε την ευλογία του Θεού και του Αγίου Νικολάου.
Διαβάστε περισσότερα...

Στις λαϊκές της Τρίπολης ο Καρβελάς της Πελοποννησιακής Ένωσης

Τις λαϊκές αγορές της οδού Μαινάλου και της πλατείας Βαλτετσίου στην Τρίπολη, επισκέφτηκε το Σάββατο 3 Μαΐου ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Καρβελάς, συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης «Πελοποννησιακή Ένωση». Κατά την επίσκεψη έγινε δέκτης των ιδιαίτερα αυξημένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες παραγωγοί της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου γενικότερα καθώς και των προτάσεων τους για τη καλύτερη λειτουργία των λαϊκών αγορών.
Διαβάστε περισσότερα...

Τατούλης από την Καλαμάτα «Νίκη από την πρώτη Κυριακή και μήνυμα Ευρωπαϊκής προοπτικής»

Σύνθημα νίκης από την πρώτη Κυριακή και μήνυμα Ευρωπαϊκής προοπτικής έδωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» στην Καλαμάτα το Σάββατο 3 Μαΐου, τα οποία τελέστηκαν από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομο, παρουσία πλήθους πολιτών της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο βουλευτής Μεσσηνίας κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος.
Διαβάστε περισσότερα...

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Παυλή για τα εγκαίνια του Αρκαδικού Πανοράματος

Στα εγκαίνια της Περιφερειακής έκθεσης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με την επωνυμία: "Αρκαδικό Πανόραμα" που έγιναν την Παρασκευή 2 Μαίου 2014 παρευρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής του συνδυασμού "Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μοριά" κ. Δημήτρης Παυλής.Το φετινό είναι το 8ο "Αρκαδικό Πανόραμα" που πραγματοποιείται στην Τρίπολη και αξίζει να σημειωθεί ότι το 1ο έγινε το 2003 επί προεδρίας του Δημήτρη Παυλή στο Επιμελητήριο Αρκαδίας.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, ο οποίος προέρχεται από τον εμπορικό κόσμο, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο θεσμός του "Αρκαδικού Πανοράματος" έχει πλέον καθιερωθεί ως μία από τις μεγάλες περιφερειακές εκθέσεις της Νοτίου Ελλάδος και τόνισε ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την ανοδική πορεία της έκθεσης.
"Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές αλλά και στους επιχειρηματίες που στηρίζουν αυτή την έκθεση μέσα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες" δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μοριά" κ. Δημήτρης Παυλής και συνέχισε: " υποχρέωση όλων των θεσμικών φορέων του τόπου μας είναι να προσπαθήσουν να αναβαθμίσουν περισσότερο την έκθεση και να βοηθήσουν ουσιαστικά τις μικρομεσαίες τοπικές επιχειρήσεις να προβληθούν και να προωθηθούν στις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού".
Με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής βρήκε την ευκαιρία να στείλει το μήνυμα της εξωστρέφειας στις τοπικές επιχειρήσεις και να υπογραμμίσει ότι ο Δήμος Τρίπολης μπορεί και πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια ανάκαμψης της τοπικής οικονομίας παίρνοντας συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που θα ανακουφίσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και θα δημιουργήσουν ένα νέο κλίμα αισιοδοξίας στην ευρύτερη αγορά της Τρίπολης." Εμείς έχουμε αποδείξει έμπρακτα ότι μπορούμε να ενώσουμε δυνάμεις, να πάρουμε πρωτοβουλίες και να φέρουμε αποτελέσματα" δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής.
Διαβάστε περισσότερα...

Γιαννακούρας: «Ο πρωτογενής τομέας θα συνδράμει ώστε να βγει η χώρα από την κρίση»

Τη λαϊκή αγορά και τα καταστήματα της Τρίπολης, επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου (3/5/2014) ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας. Τον κ. Γιαννακούρα συνόδευαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Γεώργιος Ρουμελιώτης, Δημήτρης Λαλουδάκης, Αναστάσιος Κατσιαδράμης, Ιωάννης Μπουγιούκος και Ιωάννης Κατσίρης, του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» , με επικεφαλής τον Πέτρο Τατούλη.
Διαβάστε περισσότερα...

Τους προβληματισμούς των παραγωγών της λαϊκής αγοράς άκουσε ο Κώστας Τζιούμης‏

Τη λαϊκή αγορά της Πλατείας Βαλτετσίου, επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου (3/5/2014), ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψηφίων του συνδυασμού «Τρίπολη Αύριο».
Διαβάστε περισσότερα...

Βραβεία επιχειρηματικότητας για τρία Λύκεια της Αρκαδίας - Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι μπόμπιρες του 2ου Δημοτικού (vd)!

Μια ειδική εκδήλωση για την απονομή των βραβείων του «4ου ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ», πραγματοποίησε στο πλαίσιο των εργασιών του 8ου Αρκαδικού Πανοράματος, το Επιμελητήριο Αρκαδίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Ισόπαλοι οι νέοι του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό!

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η ομάδα νέων (Κ-20) του Αστέρα Τρίπολης, με την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 46’ με πλασέ του Γκρόσιου και ο ΠΑΟ ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιαννίτσανη στο 60ο λεπτό. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Καστριτσέας.
Διαβάστε περισσότερα...

«Βαριά» ήττα του Αρκαδικού από το Ψυχικό στην Α2

Με νίκη ολοκλήρωσε τη σεζόν στην έδρα του τοΨυχικότο οποίο επικράτησε με άνεση τουΑρκαδικούμε84-57και είδε τονΝίκο Πέττανα πιάνει εκπληκτική απόδοση και να πετυχαίνει τους 21 πρώτους πόντους της ομάδας του και να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 38 πόντους σπάζοντας το tendex και έχοντας 1:310.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...