Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 30 Μαϊος 2014 - Kalimera Arkadia

Που θα βρέξει το Σαββατοκύριακο στην Αρκαδία!

Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ο καιρός αναμένεται να διατηρηθεί άστατος κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σε μεγάλο μέρος της Αρκαδίας, δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες με τοπικά ισχυρά φαινόμενα, αναφέρει το meteo. Πιο αναλυτικά:

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Υδροηλεκτρικός Σταθμός του Λάδωνα μέσα από το φακό του Χρήστου Κιντή! (vd)

Το Kalimera-arkadia.gr μέσα από φωτογραφίες και βίντεο του Χρήστου Κιντή σας δίνει εικόνα και πληροφορίες σχετικά με το φράγμα και το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο του Λάδωνα  στο νομό Αρκαδίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Δεν θα πληρώσουν πρόστιμο όσοι δεν υπέβαλαν ως σήμερα το Ε9

Οι δηλώσεις στοιχείων ακινήτων (Ε9) έτους 2014, οι οποίες θα υποβληθούν μέχρι την έκδοση των εκκαθαριστικών- δηλώσεων του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) στα μέσα Ιουνίου, δεν θα επιβαρύνονται με πρόστιμα, με βάση νομοθετική ρύθμιση που θα προωθηθεί για ψήφιση στη Βουλή.

Διαβάστε περισσότερα...

Ολιγόωρες νυχτερινές εκτροπές κυκλοφορίας σε τμήματα της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου-Πατρών

Ολιγόωρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στη Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών από την ερχόμενη Δευτέρα 02/06 μέχρι και την Πέμπτη 05/06, από τις 21:00 το βράδυ ως το αργότερο τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, κατά τη διάρκεια των οποίων σε ορισμένα τμήματα της ΝΕΟ Κορίνθου-Πατρών η μία εκ των δύο κατευθύνσεων κυκλοφορίας θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό, ως εξής:
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Ν. Χρόνης στο Καλημέρα Αρκαδία: «Θέμα ημερών να λειτουργήσει το αιμοδυναμικό εργαστήριο που θα σώσει ζωές»! (vd)

Από το χώρο που θα λειτουργήσει το αιμοδυναμικό εργαστήριο του Παναρκαδικού Νοσοκομείο, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκος Χρόνης μίλησε στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία» και εξήγησε ότι όλα θα είναι έτοιμα εντός των προσεχών ημερών.

Διαβάστε περισσότερα...

Τροχαίο ατύχημα στην είσοδο της Κοντοβάζαινας - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, στην είσοδο του χωριού Κοντοβάζαινα στη Γορτυνία, όταν ένα φορτηγό αυτοκίνητο στην τελευταία στροφή, λίγο πριν μπει στο χωριό, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε μάντρα ενός σπιτιού.
Στο φορτηγό επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία μετέφεραν προϊόντα από την Τρίπολη στην Κοντοβάζαινα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Διαβάστε περισσότερα...

Ιδρύσεις και συγχωνεύσεις σχολείων προβλέπονται στην Αρκαδία για το σχολικό έτος 2014-2015!

Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Οικονομικών και Παιδείας προβλέπει «Ιδρύσεις, Προαγωγές, Υποβιβασμοί, Συγχωνεύσεις και Καταργήσεις Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων». Στην Απόφαση αυτή συμπεριλαμβάνονται σχολικές μονάδες και της Αρκαδίας.

Το «Καλημέρα Αρκαδία» παρουσιάζει τις αλλαγές:

Διαβάστε περισσότερα...

Παπασταματάκης: «Στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο γίνεται μια νοικοκυρεμένη δουλειά» (vd)!

«Το Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης είναι από τα 2 καλύτερα της περιφέρειας και από τα 10 καλύτερα της Ελλάδας» είπε ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Αρκαδίας Γιώργος Παπασταματάκης και αυτό έγκειται στο γεγονός ότι το επίπεδο των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού είναι πολύ καλό.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...