Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014 - Kalimera Arkadia

Τα κορμιά για πολλά .. εγκεφαλικά, οι πρώτες δημοτικές βαβούρες και η αναμνηστική φωτογραφία!

-Μα τι πολιτικός πολιτισμός ήταν αυτός την Τετάρτη στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης. Που είναι οι φανατισμοί, οι κόντρες και οι τσακωμοί; Βρυξέλλες γίναμε...
Διαβάστε περισσότερα...

Το «Καλημέρα Αρκαδία» σάς ταξιδεύει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας μέσα από το φακό του Β. Κουτρουμάνου!

Στη Βραζιλία βρίσκεται ο καταξιωμένος φωτορεπόρτερ Βασίλης Κουτρουμάνος (από τη Δήμητρα Γορτυνίας) προκειμένου να καταγράψει στιγμή προς στιγμή όλα όσα θα γίνουν στο Παγκόσμιο Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, που ξεκινά την Πέμπτη, με παρούσα την Εθνική Ελλάδος.
Διαβάστε περισσότερα...

Ζεστός καιρός με βροχές μετά το μεσημέρι σε πολλές περιοχές της Αρκαδίας!

Σχετικά καλός και ζεστός θα είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της Αρκαδίας, την Πέμπτη (12/6/2014). Στη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, οι θερμοκρασίες θα είναι υψηλές με τον υδράργυρο να αγγίζει και ίσως να ξεπερνά τους 30ο Κελσίου, ειδικές σε παραθαλάσσιες περιοχές της Κυνουρίας. Λίγο χαμηλότερες θα είναι οι θερμοκρασίες στην Τρίπολη και σε ορεινές περιοχές της Γορτυνίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Κατάμεστη η αίθουσα της Βιβλιοθήκης για την εκδήλωση «70 χρόνια από τη σφαγή στο Δίστομο» (vd)

Το απόγευμα της Τετάρτης, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης, σε μία κατάμεστη, από κόσμο, αίθουσα, έγινε η εκδήλωση – ομιλία από το φιλόλογο Δημήτρη Σαλούστρο, με θέμα: «70 χρόνια από τη σφαγή στο Δίστομο».
Σχετικά τραγούδια ερμήνευσε η Χορωδία Τρίπολης.
Συνδιοργανωτές ήταν ο Σύλλογος Στερεοελλαδιτών Αρκαδίας «Η Ρούμελη» και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Γιόρτασαν τη λήξη της σχολικής χρονιάς οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης! (vd)

Σε χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη λήξη του διδακτικής χρονιάς στο 4ο Δημοτικό Σχολείο της Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Λιγοστεύει ο ελεύθερος χώρος στο σκουπιδότοπο της Αγίας Τριάδας – Προσπάθεια να μεταφερθούν 4.000 τόνοι!

Προβληματισμός επικρατεί για το πρόβλημα με τα συσσωρευμένα σκουπίδια στο χώρο της Αγίας Τριάδας. Ο απερχόμενος Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εξήγησε τα δεδομένα για τη μεταφορά χιλιάδων τόνων που εκκρεμεί, λέγοντας ότι
Διαβάστε περισσότερα...

Δημοτικό Συμβούλιο - Συγχαρητήρια Σμυρνιώτη σε Παυλή για τη νίκη του στις εκλογές

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η πρώτη μετεκλογική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης. Αρχικά, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κώστας Ταλούμης ευχήθηκε συγχαρητήρια στον Δημήτρη Παυλή και στην παράταξη του και του είπε να έχει καλή πορεία στα δρώμενα της πόλης και του δήμου.
Διαβάστε περισσότερα...

Ενός λεπτού σιγή για την Ελένη Λυμπεροπούλου στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης

Στην αρχή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίπολης, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Πνευματικό Κέντρο, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την Ελένη Λυμπεροπούλου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών.
Διαβάστε περισσότερα...

Έρχονται προσλήψεις για την πυροπροστασία στο Δήμο Τρίπολης

Σύσκεψη φορέων για την πυροπροστασία έγινε σήμερα στο Δημαρχείο της Τρίπολης, για το συντονισμό και την προεργασία ώστε να είναι όλα έτοιμα για την καλοκαιρινή περίοδο.
Διαβάστε περισσότερα...

Ποιοι γονείς θα λάβουν επίδομα 300 ευρώ για παιδιά που φοιτούν σε δημοτικό - γυμνάσιο

To ποσό των 300 ευρώ θα λαμβάνουν οι γονείς με χαμηλά εισοδήματα που τα παιδιά τους φοιτούν στην υποχρεωτική εκπαίδευση. Δικαιούχοι της εισοδηματικής ενίσχυσης είναι οικογένειες, συμπεριλαμβανομένων και των μονογονεϊκών, Ελλήνων υπηκόων και υπηκόων κρατών-μελών της Ε.Ε., που έχουν ανήλικα τέκνα που φοιτούν σε δημόσια σχολεία υποχρεωτικής εκπαίδευσης, εφόσον το ετήσιο οικογενειακό εισόδημά τους δεν υπερβαίνει το ποσό των τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...