Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014 - Kalimera Arkadia

Οι έξυπνοι τζαμπατζήδες, το πάρκινγκ της ... μανούρας και τα αναπάντητα κουϊζάκια!

-Φαινομενική ηρεμία επικρατεί στα δημοτικά και στα περιφερειακά πράγματα της περιοχής μας, μετά το χαμό των εκλογών. Και γράφουμε φαινομενική ηρεμία, διότι πολλοί περιμένουν στη .. γωνία για να δουν πως θα μοιράσουν θέσεις οι αρχηγοί τους. Μέχρι τότε, θα είναι ήσυχοι. Μετά, μπορεί να ανοίξουν το στόμα τους...
Διαβάστε περισσότερα...

Για «ηρωικό αγώνα των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών» μιλά ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας αναφέρεται ότι ... «Οι πρωτοφανείς σκηνές βίας που εκτυλίχθηκαν για μια ακόμη φορά ενάντια στις καθαρίστριες του ΥΠ.ΟΙΚ, αλλά και σε αλληλέγγυους πολίτες, σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ, που είχαν ως συνέπεια τη μεταφορά τραυματισμένων αγωνιστριών στο νοσοκομείο, καταδεικνύει τον αυταρχικό κατήφορο μιας κυβέρνησης όμηρο των μνημονιακών απαιτήσεων των δανειστών»..
Διαβάστε περισσότερα...

Συνεχίζονται οι πανελλαδικές με μαθήματα ειδικότητας των ΕΠΑΛ – Οι απαντήσεις από το «Φροντιστήριο Πρόοδος»

Από την Παρασκευή 13 Ιουνίου έως και την επόμενη Πέμπτη 19 Ιουνίου, οι πανελλήνιες εξετάσεις συνεχίζονται με τα μαθήματα ειδικότητας στα οποία θα εξεταστούν μαθητές των ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑΛ.
Διαβάστε περισσότερα...

Ομογενείς τιμούν τον Αρκά Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Μόντρεαλ του Καναδά!

Αυτό το Σάββατο το απόγευμα (14/6/2014), η Παναρκαδική Αδελφότητα Καναδά θα παραθέσει δείπνο προς τιμή του Αρκά Γενικού Πρόξενου στο Μόντρεαλ. Ο Ορέστης - Θάνος Καφόπουλος είναι συμπατριώτης μας, από τα Λαγκάδια Γορτυνίας και από την Κανδύλα και διετέλεσε Γενικός Πρόξενος επί 4 συνεχή έτη, στην πόλη του Μόντρεαλ.
Διαβάστε περισσότερα...

Καταρροϊκός πυρετός – Αποζημιώσεις για άρρωστα ζώα και φάρμακα για τους ραντισμούς εξασφαλίστηκαν για την Αρκαδία (vd)

Υπευθυνότητα, εμπιστοσύνη και υψηλό επίπεδο συνεργασίας μεταξύ των υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των κτηνοτρόφων είναι σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη το τρίπτυχο για την ορθή προσέγγιση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος του καταρροϊκού πυρετού που εμφανίστηκε σε αιγοπρόβατα στην Πελοπόννησο.
Διαβάστε περισσότερα...

Οι πρώτες ενδείξεις για τον καιρό το Σαββατοκύριακο στα παραλιακά μέρη της Αρκαδίας!

Ζεστός αναμένεται ο καιρός το Σαββατοκύριακο στην παραλιακή Αρκαδία (Κυνουρία), χωρίς όμως οι θερμοκρασίες να είναι τόσο υψηλές, όπως θα περίμεναν πολλοί για να κάνουν τις πρώτες τους βουτιές στη θάλασσα.
Διαβάστε περισσότερα...

Την οικογένεια Γαβρά (από τη Ζάτουνα Γορτυνίας) τιμά η Επιτροπή Ποντιακών Μελετών!

Τον Χαράλαμπο Γαβρά από τη Ζάτουνα Γορτυνίας τιμά απόψε ώρα 7.00 η Επιτροπή Ποντιακών Μελετών, στη Νέα Σμύρνη.
Ο Χ. Γαβράς είναι Πρόεδρος του Συμβουλίου Ιδρύματος του Πανεπιστημίου Πατρών, αντεπιστέλλον μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βοστώνης και διευθυντής του Τμήματος Υπερτάσεως και Αθηροσκληρώσεως στο Ιατρικό Κέντρο της Βοστόνης.
Διαβάστε περισσότερα...

Διακοπή κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης-Άργους

Το προσεχές Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Ιουνίου θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Άργους-Τρίπολης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τις 9.00 το πρωί έως τις 5.00 το απόγευμα, στο τμήμα του δρόμου, από το 14ο έως και το 25ο χιλιόμετρο.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...