Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014 - Kalimera Arkadia

Εγκαίνια για το ... νέο Hungry! Το 24ωρο must spot της Τρίπολης με τις μοναδικές λιχουδιές (vd)!

«Πλημμύρισαν» από κόσμο οι πεζόδρομοι της Δεληγιάννη και της Τάσου Σεχιώτη για τα εγκαίνια του Hungry που άλλαξε σελίδα και το γιόρτασε το βράδυ της Πέμπτης!

Διαβάστε περισσότερα...

Τι ετοιμάζει ο Παπακαλιάτης στην Πύλο;

Στην όμορφη Πύλο και στη Μεσσηνία βρίσκεται ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Μάλιστα ο καλλιτέχνης είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Πύλου Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη.
Διαβάστε περισσότερα...

Πότε θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της Αρκαδίας!

Στις 11 Σεπτεμβρίου θα χτυπήσει, οριστικά, το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της Αρκαδίας, σύμφωνα με την σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας που υπογράφηκε σήμερα από τον υφυπουργό Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο.
Διαβάστε περισσότερα...

Τα παιδιά της Δημητσάνας χορεύουν (vd)!

Μετά τις εικόνες (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), δείτε και βίντεο από εκδήλωση της Χορευτικής ομάδας της Δημητσάνας που απαρτίζεται από νεαρούς μαθητές του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού Σχολείου της Δημητσάνας, αλλά και μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους που είναι η Τόνια Μιχαλοπούλου και η Μαρία Στράντζαλη.
Διαβάστε περισσότερα...

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στην προπόνηση του Αστέρα

Κάθε μέρα που περνάει, τόσο ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο οι ρυθμοί στις προπονήσεις του Αστέρα, καθώς το προπονητικό πρόγραμμα γίνεται πιο απαιτητικό, με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, ανταποκρινόμενοι μέχρι σήμερα στο πρόγραμμα της προετοιμασίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ - Θέματα και απαντήσεις από την Πρόοδο!

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014 και σήμερα ολοκληρώθηκαν οι πανελλήνιες εξετάσεις με μαθήματα ειδικότητας στα οποία εξετάστηκαν μαθητές των ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑΛ, στην Αρκαδία.
Διαβάστε περισσότερα...

Νέο κρούσμα καταρροϊκού πυρετού στην Αρκαδία – Ζώνη προστασίας δημιουργήθηκε στην Ηλεία

Ζώνη ελέγχου για τον καταρροϊκό πυρετό έχει πλέον δημιουργηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, μετά την εμφάνιση νέου κρούσματος καταρροϊκού πυρετού στην περιοχή Καρύταινα του Νομού Αρκαδίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Πονοκέφαλος οι εισπρακτικές για πολύ κόσμο και στην Αρκαδία – Πως μπορείτε να προστατευθείτε (vd)!

Μεγάλος «πονοκέφαλος» είναι οι εισπρακτικές για πολλούς οφειλέτες και στην Αρκαδία. Για περιπτώσεις που ξεπερνούν τα όρια μίλησε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης, Δημήτρης Κωστόγιαννης, ο οποίος εξήγησε στην κάμερα του www.kalimera-arkadia.gr ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες για να εισπράττονται οφειλές, κανόνες που δεν ακολουθούν όλες οι εισπρακτικές.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...