Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 - Kalimera Arkadia

Η … ήρεμη βραδινή «Πετρινού», τα τηλέφωνα για τις θέσεις και η ελπίδα που πεθαίνει τελευταία!

-Πολλή ησυχία επικρατούσε γύρω στις 11.00 χθες το βράδυ στην Πλατεία Πετρινού με τη μουσική… Περίεργα πράγματα. Ούτε σε ώρα … Επιταφίου, τέτοια ηρεμία. Πως κι έτσι, ρε παίδες; Άλλαξε κάτι και δεν το πήραμε χαμπάρι;
Διαβάστε περισσότερα...

Μεταπτυχιακό για την ευρωπαϊκή κοινωνική πολιτική από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προσφέρει μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Ευρωπαϊκή Κοινωνική Πολιτική.
Το Πρόγραμμα αποσκοπεί:
Διαβάστε περισσότερα...

Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αγωνιστικής Κίνησης για το Περιβάλλον «Μαντινεία»

Στην προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ «ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ», διενεργήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Συμβουλίου, η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής: 
Διαβάστε περισσότερα...

«Βούλιαξε» το ΔΑΚ Τρίπολης για τη Γιορτή Γυμναστικής του ΑΓΟΤ (vd)!

Για άλλη μία χρονιά, το … αδιαχώρητο δημιουργήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό του ΔΑΚ Τρίπολης, όπου έγινε η γιορτή της γυμναστικής από το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής του ομίλου ΑΓΟΤ.

Διαβάστε περισσότερα...

Η νέα διοίκηση του Πανθυρεατικού Άστρους (ονόματα)

Συνεδρίασε την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ Α.Ο. ΑΣΤΡΟΥΣ όπως αυτό προήλθε από τις εκλογές της Κυριακής 15 Ιουνίου 2014 με την απόφαση 16/18-06-2014 σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου μας και αποτελείται από τους:
Διαβάστε περισσότερα...

Λύσεις για παιδικούς σταθμούς και Βοήθεια στο Σπίτι ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Εργασίας! (vd)

Ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, απαντώντας στη βουλή σε ερώτηση βουλευτή, ενημέρωσε για τις αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με δύο σημαντικά θέματα, τους παιδικούς σταθμούς και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Συγκεκριμένα ανέφερε για την ένταξη των παιδιών στις δομές - προγράμματα, παιδικούς - βρεφικούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ :
Διαβάστε περισσότερα...

Ρυθμίστε τις οφειλές σας στο Δήμο Τρίπολης με δόσεις και γλιτώστε τις προσαυξήσεις!

Με ομόφωνη απόφαση το Δημοτικό συμβούλιο πέρυσι ζήτησε από το Υπουργείο Οικονομικών να διαγραφούν τα πρόστιμα ή τουλάχιστον να μειωθούν σε όσους οφείλουν στο Δήμο και δε μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, λόγω της υφιστάμενης οικονομικής κατάστασης.
Διαβάστε περισσότερα...

Νεκρός 51χρονος από το Πηγάδι Κυνουρίας που είχε χαθεί από χθες...

Τραγικό τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 51χρονου από το χωριό Πηγάδι του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από χθες το απόγευμα.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...