Menu
RSS
Σάββατο, 11/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014 - Kalimera Arkadia

Το Σάββατο η Γιορτή Ρίγανης στη Γορτυνία!

Με την συνεργασία του Δήμου Γορτυνίας και του Συλλόγου Κοκκοραίων, το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014, ώρα 8:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η 9η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων-Γιορτή Ρίγανης στο χωριό Κοκκοράς Ηραίας του Δήμου Γορτυνίας. Δείτε το πρόγραμμα.
Διαβάστε περισσότερα...

Μία νέα θέση εργασίας Αρχαιολόγου στην Αρκαδία!

Το Υπουργείο Πολιτισμού προκήρυξε την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση του υποέργου 1 «Συντονισμός Εργασιών Ψηφιοποίησης και Τεκμηρίωση Ακατάγραφων Κινητών Μνημείων» του έργου «Εμπλουτισμός των Ψηφιακών Συλλογών των Κινητών Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και Ανάπτυξη Νέου Πληροφοριακού Συστήματος του Εθνικού Αρχείου Μνημείων» χρηματοδοτούμενου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση» 2007 -2013.
Διαβάστε περισσότερα...

Οι αποκαλύψεις που ... έρχονται, οι μπερδεμένες μουσικές και η πλατεία που δεν παίρνει «ανάσα»!

- Είναι απίστευτο πόσο αφόρητη είναι η ζέστη σε αυτή την πλατεία Πετρινού που είναι γεμάτη τσιμέντο. Δεν μπορείς να την περπατήσεις αυτή την πλατεία, όταν επικρατεί καύσωνας. Καλύτερα να αλλάξεις δρόμο παρά να πας από εκεί. Είναι πασιφανές ότι η Πλατεία έχει ανάγκη από πράσινο. Περισσότερο πράσινο. Πρέπει να το δει άμεσα η νέα δημοτική αρχή...
Διαβάστε περισσότερα...

Δεύτερη ευκαιρία για να αποκτήσετε απολυτήριο Γυμνασίου δίνει σχολείο στην Τρίπολη (vd)!

Ημερίδα Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για τον θεσμό των Σχολείων Δεύτερης ευκαιρίας, έγινε το απόγευμα της Πέμπτης, στην Τρίπολη. Συγκεκριμένα, έγινε παρουσίαση των projects της φετινής χρονιάς, όπου οι ίδιοι οι μαθητές πρότειναν και υλοποίησαν.
Διαβάστε περισσότερα...

Κλείνει η σήραγγα Νεοχωρίου - Ρυθμίσεις από την Αστυνομία

Τις παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μεταξύ Χ/Θ 134,8 και 135,5 (σήραγγα Νεοχωρίου) του Ν.Α.Α.Τ. (Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας), και στις δύο κατευθύνσεις, λόγω εκτέλεσης εργασιών μέτρησης οδοφωτισμού της σήραγγας Νεοχωρίου:
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...