Menu
RSS
Σάββατο, 11/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 - Kalimera Arkadia

Δείτε βίντεο από την προετοιμασία του Αστέρα στην Αυστρία!

Μπορεί ο Αστέρας να συνάντησε στην αρχή βροχή, συννεφιά και χαμηλές θερμοκρασίες στο Τιρόλο, όμως σήμερα οι καιρικές συνθήκες βελτιώθηκαν και μπορεί να παρέμειναν οι χαμηλές θερμοκρασίες (12 βαθμοί κελσίου), αλλά αυτό δεν φαίνεται να ενόχλησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.
Διαβάστε περισσότερα...

«Της κακομοίρας» - Καταπληκτικές ερμηνείες και πολύ γέλιο από μαθητές της Τρίπολης (vd)!

Εντυπωσιασμένοι με τις καταπληκτικές ερμηνείες των μαθητών του 3ου γενικού λυκείου Τρίπολης, έφυγαν όλοι όσοι παρακολούθησαν την θεατρική παράσταση «Της Κακομοίρας», το βράδυ της Δευτέρας…
Διαβάστε περισσότερα...

Mε … αναρρίχηση γιόρτασε ο ΕΟΣ Τρίπολης τη λήξη των αθλητικών δραστηριοτήτων του (vd)!

Μία γιορτή για τη λήξη της περιόδου των αθλητικών δραστηριοτήτων 2013-2014, διοργάνωσε ο ΕΟΣ Τρίπολης, στο εξωκκλήσι του Αϊ Γιάννη του Ρηγανά, το απόγευμα της Δευτέρας.
Ήταν μια γιορτή πρώτα από όλα για τους αθλητές της αναρρίχησης και της χιονοδρομίας, για την ορειβατική ομάδα, αλλά και για τους νέους κάθε ηλικίας!
Διαβάστε περισσότερα...

Συγκλονιστικές και συγκινητικές στιγμές κατά την εκταφή Αρκά κληρικού στην Πάτρα (vd)

Πενήντα χρόνια μετά τήν κοίμησή του, ἡ Πάτρα ἀσπάσθηκε τά Λείψανα τοῦ ἡγιασμένου «Παπούλη» της, τοῦ π. Γερβασίου (Παρασκευοπούλου), τοῦ διδασκάλου καί πνευματικοῦ της ὁδηγοῦ. Τοῦ λαμπροῦ κληρικοῦ μέ τό ἀδαμάντινο ἦθος, τοῦ ἐναρέτου, τοῦ ἀκαμάτου καί ἀσυμβιβάστου ἱεροκήρυκος, τοῦ παπᾶ τῆς φτωχολογιᾶς, τοῦ προστάτου τῶν προσφύγων, τοῦ ἱδρυτοῦ τῶν Κατηχητικῶν Σχολείων στήν Ἑλλάδα.
Διαβάστε περισσότερα...

Η κόντρα που … πλησιάζει, η τριπλή τηλεοπτική «κοινοπραξία» και το κουίζ της ημέρας!

Έχω την εντύπωση πως τις επόμενες μέρες θα ανέβουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης ανάμεσα σε Παυλή και Σμυρνιώτη… Καλός ο πολιτισμός και οι ευγενικές δηλώσεις αλλά φαίνεται ότι ήρθε η ώρα για να ειπωθούν κάποια πράγματα! Φαίνεται ότι το καλοκαίρι θα είναι … καυτό και στα δημοτικά!
Διαβάστε περισσότερα...

Για πότε αναβλήθηκε η γενική συνέλευση του Παναρκαδικού!

Για τη Δευτέρα το απόγευμα στις 19:00 ήταν προγραμματισμένη η πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης του Παναρκαδικού, ωστόσο λόγω της μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση αναβλήθηκε για την προσεχή Τετάρτη 02 Ιουλίου 2014 και ώρα 19:00, αναφέρει το www.contraeptihesi.gr.
Διαβάστε περισσότερα...

Πανελλήνια διάκριση για το μαθητή Παναγιώτη Λαμπρόπουλο από την Τρίπολη!

Ο μαθητής Λαμπρόπουλος Παναγιώτης της Α΄ τάξης του 1ου Γυμνασίου Τρίπολης διακρίθηκε στο 1ο Πανελλήνιο διαγωνισμό Μαθηματικών με θέμα: «Τα Μαθηματικά στα Παιχνίδια» που διοργάνωσε το Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης,υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της καθηγήτριάς του των Μαθηματικών κ. Γκόνου Μαρίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Ώρα για μηχανογραφικό - «Δεν αρκούν τα πτυχία για να βρει κάποιος δουλειά. Χρειάζεται όρεξη και δεξιότητες»! (vd)

Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού και συμπλήρωσης μηχανογραφικού έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, από το Σύλλογο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Αρκαδίας και Λακωνίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Αστέρας - Ανεβάζει ρυθμούς ο Τορμένα στην Αυστρία!

Συνεχίστηκε το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα με την απογευματινή προπόνηση στην Αυστρία, με τον νεοαποκτηθέντα Έντερσον Τορμένα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, αλλά πλέον να ανεβάζει ολοένα και περισσότερο ρυθμούς και να ανταποκρίνεται στο δύσκολο πρόγραμμα. Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Μπαντής ακολούθησε –όπως και το πρωί- ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους.
Διαβάστε περισσότερα...

Ακόμα μια θαλάσσια χελώνα βρέθηκε νεκρή στο Παράλιο

Αλλη μια θαλάσσια χελώνα (Caretta caretta), βρέθηκε το Σάββατο νεκρή, στο Παράλιο Αστρος, στην περιοχή του Ατσίγγανου. Το άτυχο ζώο, όπως φαίνεται χτυπημένο, έγινε αντιληπτό από παραθεριστής, ενώ όπως πληροφορηθήκαμε τηρήθηκε η διαδίκασία συμπλήρωσης ερωτηματολογίου πριν την ταφή της από την πυροσβεστική υπηρεσία.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...